Εκτός πλάνων λόγω «κόντρας» με τον Ζόρζε Κόστα


Σύμφωνα με δημοσιευμα του «Goal», ο Οκκάς τέθηκε εκτός πλάνων λόγω μίας «κόντρας» που είχε τις τελευταίες μέρες με τον Ζόρζε Κόστα.

Aναλυτικα το δημοσιευμα:

Έχει φορέσει τη φανέλα της Ανόρθωσης περίπου 7,5 χρόνια, έχει καταγράψει 196 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος, πέτυχε 70 γκολ, έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον σύλλογο όποτε του ζητήθηκε, όμως πλέον ο Γιάννης Οκκάς αποτελεί το κόκκινο πανί για τον Ζόρζε Κόστα.

Ο Κύπριος επιθετικός, μετά την ενημέρωση που είχε από τη διοίκηση, είναι εκτός πλάνων του προπονητή του. Αναμένει τη συνάντηση που θα έχει με μέλη της διοίκησης της «Κυρίας», πιθανότατα σήμερα το πρωί, και θα αποφασίσει τι θα κάνει με το μέλλον του και πού θα τον βρει η επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», ο Οκκάς τέθηκε εκτός πλάνων λόγω μίας «κόντρας» που είχε τις τελευταίες μέρες με τον Ζόρζε Κόστα. Είναι αλήθεια ότι δεν υπέπεσε σε οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά η συμπεριφορά του θεωρήθηκε ως παρέμβαση στο έργο του προπονητή.

Η ιστορία πάει πίσω, πριν τον αγώνα κυπέλου με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ανακοινώσει τη χρησιμοποίηση του Σιέλη ως αριστερού μπακ, αλλά στο τελευταίο μάθημα άλλαξε άποψη και χρησιμοποίησε τον Αβραάμ. Ο Οκκάς, χρησιμοποιώντας την… ιδιότητα του αρχηγού, ζήτησε εξηγήσεις από τον Πορτογάλο τεχνικό αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι με αυτόν τον τρόπο καταρρακώνεται το ηθικό των ποδοσφαιριστών.

Γι' αυτό εξάλλου και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ τόσο ο Οκκάς όσο και ο Σιέλης ήταν εκτός αποστολής. Η «κόντρα» είχε και συνέχεια. Την επομένη του αγώνα, σε συνάντηση Κόστα – Οκκά, ο ποδοσφαιριστής επανέλαβε ότι ως αρχηγός δικαιούται να εκφράζει τέτοιες απόψεις και το γυαλί έσπασε.

Ο Πορτογάλος προπονητής θεώρησε ότι ο Οκκάς ξεπέρασε το επιτρεπόμενο όριο και τον έθεσε εκτός πλάνων για τη συνέχεια. Ενημερώθηκε σχετικά ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης και οι εξελίξεις πήραν τον δρόμο τους.

Είναι αλήθεια ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερο το «τέλος» του Οκκά από την ομάδα που αποτέλεσε το εφαλτήριο μίας μεγάλης και εξαιρετικής καριέρας. Από την άλλη, είναι γνωστό ότι δεν ήταν ποτέ και ο πιο εύκολος χαρακτήρας.

Ακόμη και στην περσινή σεζόν είχε μία έντονη «σύγκρουση» με τον Ρόνι Λέβι, αλλά δεν οδηγήθηκε στα άκρα διά της μεθόδου «βάζω νερό στο κρασί μου» και από τις δύο πλευρές…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια