Αλέξανδρος Αλεξάνδρου :"Iιδανικό αποτέλεσμα η νίκη με μηδέν παθητικό"


«Στόχος μας είναι να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βάλει σε θέση οδηγού στην υπόθεση πρόκριση», τόνισε στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. «Ιδανικό αποτέλεσμα η νίκη με μηδέν παθητικό», συμπλήρωσε στην συνέχεια και αναφέρθηκε στις μεταπτώσεις που πρέπει να περιοριστούν στην σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Ανόρθωση. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Στόχος μας είναι να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βάλει σε θέση οδηγού στην υπόθεση πρόκριση. Η ΑΕΚ έχει μία πολύ καλή ομάδα, το έχει αποδείξει πολλές φορές, έχουμε δύσκολη αποστολή και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της Ανόρθωσης…

«Έχουμε μεταπτώσεις στην απόδοση μας και από παιχνίδι σε παιχνίδι και μέσα στο ενενηντάλεπτο. Θέλουμε να μειώσουμε αυτά τα χρονικά διαστήματα και τις μεταπτώσεις. Είναι παιχνίδι κυπέλλου, με τις δικές του ιδιαιτερότητες, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλο το ενενηντάλεπτο. Η ομάδα μας απέδειξε στα ντέρμπι πόσο καλή είναι και θεωρώ ότι αδικήθηκε από την συγκομιδή. Πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο κυπελλούχος έχει μόνο δύο παιχνίδια για να μπει στους ομίλους του Europa League…

«Δεν βλέπουμε τόσο μακριά, έχουμε στόχους και στους δύο θεσμούς. Είναι πολύ νωρίς για να βλέπουμε μέχρι τέλους, βλέπουμε το σημερινό παιχνίδι. Ελπίζουμε να φτάσουμε εκεί και να δούμε με περισσότερη προσοχή αυτά που ισχύουν για τον κυπελλούχο».

Για το ιδανικό αποτέλεσμα…

«Είναι ιδανικό αποτέλεσμα η νίκη με μηδέν παθητικό. Αυτό θα κυνηγήσουμε, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την εστία μας ανέπαφη και να σκοράρουμε. Υπάρχουν και νίκες που μπορεί να πετύχεις σκορ και να αυξήσεις τις πιθανότητες τους. Το θέμα δεν είναι το επιθυμούμε αλλά να μπουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και να υλοποιήσουν τις οδηγίες του προπονητή»

Για το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές χρειάζεται να ανεβάσουν στροφές… 

«Η ομάδα είναι ομάδα και η Ανόρθωση θα κριθεί ως ομάδα. Έχουμε ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα και περιμένουμε περισσότερα από αυτούς. Αυτό δεν το κρύψαμε ποτέ, ορισμένοι ποδοσφαιριστές πρέπει να ανεβάσουν την ατομική τους απόδοση για να ανεβεί και το σύνολο. Θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου και είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα και το… μπέρδεμα με τους Σιέλη και Οκκά… 

«Δεν υπήρχε μπέρδεμα με Σιέλη και Οκκά, Ο προπονητής μας πάντα παίρνει 18μελη αποστολή σε όλα τα παιχνίδια. Το ότι κάποιοι δεν ανέμεναν ότι δεν θα είναι στην αποστολή δεν σημαίνει ότι έπρεπε να υποθέσουν ότι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα. Αυτό είναι άδικο για τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και το σωματείο. Θα μπορούσαν αυτοί που το έγραψαν να πάρουν ένα τηλέφωνο, είμαι άλλωστε όλο το 24ωρο στην διάθεση τους. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Είναι θέμα του προπονητή, αυτός αποφασίζει και αυτός στο τέλος της ημέρας θα κριθεί. Είναι τόσα πολλά τα προβλήματα του σωματείου που δεν χρειάζεται να μας φορτώνουν με άλλα. Μας αρκούν αυτά που έχουμε». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια