Παν.Συ.Φι : "ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΤΕΙΑ - ΜΑ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΕΓKΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ"


Ανακοινωση εξεδοσαν οι οργανομενοι φιλοι της Ανορθωσης για το καυτο θεμα της εταιρειας.

Αναλυτικα η ανακοινωση:


Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει να επικοινωνήσει με όλο τον κόσμο της ομάδας και να του μεταφέρει τις απόψεις και ανησυχίες του για το θέμα εταιρεία. Ως το μόνο οργανωμένο οπαδικό σύνολο έχουμε την υποχρέωση να επέμβουμε και να αποτρέψουμε στον όποιονδηποτε να βάλει την ταφόπλακα στο Σωματείο με την μεγαλύτερη Ιστορία στο νησί.


Καταρχάς το πρώτο θέμα που μας ανησυχεί «ονομάζεται» Γενική Συνέλευση. Φυσικά έτσι την ονομάζουν κάποιοι γιατί στην πράξη τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Πως γίνεται κύριοι μια ομάδα σαν την Ανόρθωση να έχει πάνω από δύο χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη, να είναι ενεργά το 60% αυτών και να περνούν αποφάσεις στην καλύτερη των περιπτώσεων (π.χ η προψεσινή) από τους 250; Δεν επιτρέπεται «κύριοι» για ένα τέτοιο θέμα να ψηφίζουν άκουσον άκουσον τα μέλη δια χειρός. Αντιληφθήκατε γιατί ο κόσμος δεν εμπιστέυεται να δώσει τα λεφτά του σε εσάς ακόμα και για την συνδρομή του σαν μέλος; Αντιληφθήκατε ότι για να γίνει κάποιος μέλος χρειάζεται ?200 τον χρόνο από το υστέρημα του; Ή μήπως σας βολέυει να συνεχίσετε να παίρνετε «ιστορικές αποφάσεις» μεταξύ λίγων εκ των περισσοτέρων μεγάλης ηλικίας και πιθανώ ν μη κατανόησης της σοβαρότητας της κατάστασης ; Αυτά κύριοι δεν επιτρέπονται και για ένα τέτοιο θέμα πρέπει να έχει άποψη η μάζα του Ανορθωσιάτικου κόσμου.Γιατί αυτή η Γ.Σ μας απέδειξε πως δεν είναι ικανή να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις. Μα απέδειξε περίτρανα πως εδώ και πέντε χρόνια της λένε να κάτσει και κάθεται. Αυτοί είναι που έδιναν ψήφο εμπιστοσύνης στον επόμενο και κατηγορούσαν τον προηγούμενο. Όχι δεν σας εμπιστευόμαστε. Κανένα δεν εμπιστευόμαστε ,ούτε τα πάνελ σας ούτε τα ακροατήρια σας.

Καταντήσατε την Γ.Σ σαν ένα μπακάλικο και μας ζητάτε να σας εμπιστευτούμε να διαχειρίζεστε την ομάδα μας μέσω εταιρείας. Γιατί ; Αν θέλατε να βοηθήσετε πραγματικά την Ανόρθωση θα διορθώνατε τα βασικά και τα βασικά αυτά είναι ο ερασιτεχνισμός με τον οποίο χειρίζεστε τα πάντα στο Σωματείο. Αυτά είναι που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού και έρχεστε τώρα να μας προτείνετε ως εσχάτη λύση την εταιρεία. Από «σωτήρες» χορτάσαμε. Στην πράξη θέλουμε να δούμε πράγματα να διορθώνονται και όχι στα λόγια. Μέχρι και για τα κακόβουλα σας σχέδια μέσω εταιρείας φανήκατε ερασιτέχνες. Κάνατε αμάν αμάν Γ.Σ μήπως και δεν προλάβουμε (τρομάρα σας) και μας παρουσιάσατε τι ; ΤΙΠΟΤΑ. Πάλι καλά που στις τάξεις των μελών τουΣωματείου υπάρχουν και οι λίγοι άνθρωποι σπουδασμένοι που εξέφρασαν τις αντιρήσεις και τις αμφιβολίες (δεν θα αναφέρουμε πολλά εδώ να μην γίνετε και ρεζίλι) σε αρκετές ασάφειες επι του θέματος. Την Πέμπτη σας έδωσαν απλά το ναι για να παρουσιάσετε κάτι ουσιαστικό μέχρι την επόμενη και άστε τα παπαγαλάκια σας να λένε για τελειωμένες υποθέσεις.

Ως Παν.Συ.Φι απαιτούμε όπως στην επόμενη Γ.Σ να παρουσιαστούν όλοι όσοι διετέλεσαν προέδροι του Σωματείου από το 2008-2013. Να αναλάβουν όσα χρέη δημιουργήθηκαν για την συγκεκριμένη περίοδο και να δηλώσουν πως δεν θα ξαναπατήσουν το πόδι τους στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Αν δεν το δηλώσουν απλά θα το βιώσουν. Κατέχουμε πληροφορίες σχεδόν για όλους είτε για ατασθαλείες είτε για κακοδιαχείριση. Εαν δεν πράξετε τα πιο πάνω θα βρεθούμε στην «δυσάρεστη» θέση να κυνηγήσουνε ότιδηποτε σχετίζεται με τα ονόματα σας.

Καλούμε από τώρα τόσο τα μέλη μας όσο και τον υπόλοιπο κόσμο που συμφωνά με τις θέσεις μας να συμπορευτεί μαζί μας σε μια πορεία που θα έχει αρχή αλλά δεν ξέρουμε αν θα έχει τέλος. Θα ξεκινήσουμε και αν χρειαστεί δεν θα σταματήσουμε μέχρι να καθαρίσουμε από αυτούς μια για πάντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να κερδίσει έστω και ένα ευρώ στο όνομα Ανόρθωσις Αμμόχωστου. Εκατόν σχεδόν τέσσερα χρόνια ΙΣΤΟΡΙΑΣ δεν θα γίνουν εταιρεία. Υποσχόμαστε και ορκιζόμαστε ότι εαν γίνει κάτι τέτοιο θα ταχθούμε ενάντια στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα το καταστρέψουμε εντελώς. Θα στηρίζουμε τα τμήματα του Σωματείου μας μέχρι εσχάτων αλλά θα καταστρέψουμε εσάς και τα όν?ιρά σας. Οι ήρωες μας Αντώνης Παπαδόπουλος , Γρηγόρης Αυξεντίου ,Κυριάκος Μάτσης και τόσοι άλλοι δεν αγωνίστηκαν και δεν πέθαναν για καμιά εταιρεία.

Επίσης σε ένα άλλο θέμα που θα θέλαμε να τοποθετηθούμε είναι το οι τιμωρίες οι οποίες επιβλήθηκαν στο Σωματείο μας από το κατεστημένο της κοπ. Για τις δικές τους προθέσεις δεν παραξενευτήκαμε και πολύ. Ούτε ότι πρωτοτύπησαν πάλι εις βάρος της Ανόρθωσης. Ούτε ότι ο «εκπρόσωπος» μας στη κοπ δεν υπόστηριξε για ακόμα μια φορά το Σωματείο που μέσου αυτού βρίσκεται εκεί παραξενευτήκαμε. (Παρεπιμπτόντως ότι ισχύει για τους προέδρους του 08-13 ισχύει και για σένα). Γι' αυτό που παραξενευτήκαμε είναι το χρονικό μια τέτοιας τιμωρίας και είμαστε πεποισμένοι ότι πέσαμε θύματα μιας καλοστημένης εσκεμμένης τιμωρίας για να αποπροσανατολίσουμε τον κόσμο και να στρέψουμε τα βλέμματα αλλού και συγκεκριμένα ενάντια σε αυτούς που επίσημα τάχθηκαν κατά της εταιρείας. Όπως επίσης να απομακρύνουμε το ενδεχομένο αντιδράσεων εντός αγωνιστικού χώρου. Το κερασάκι μετεγγραφές πότε θα έρθει;

Πραγματικά μας κάνατε να αηδιάσουμε τα πάντα στα οποία εμπλέκεστε και για τον λόγο αυτό θα σας καθαρίσουμε. Θα φέρουμε την κάθαρση που εδώ και 5 χρόνια επιθυμούν όλοι αλλά κανένας δεν τόλμησε από σας και οι λόγοι φανεροί.

Υ.γ Αν θέλετε εταιρεία ο θεός .....σας !

Υ.γ.1 ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΤΕΙΑ - ΜΑ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

Υ.γ.2 Η ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΣ - Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ.

Υ.γ.3 ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Με εκτίμηση Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια