Παλαίμαχοι : "Mακριά από αντιπαραθέσεις, μικροπρέπειες και ακρότητες"


Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ/Σ των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης, με την οποία καλεί τον κόσμο σε γενική... επιστράτευση, μακριά από αντιπαραθέσεις.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:


"Το Δ.Σ. Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Σωματείου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν μέρος στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Σωματείου, και που ως αποτέλεσμά της ήταν η σύσταση εταιρείας με σκοπό την έξοδο του Σωματείου μας από την δεινή οικονομική θέση στην οποία έχει επέλθει, το Δ.Σ. των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών δεν θα μπορούσε να μείνει απαθή και ανενεργό σε μια τόσο τραγική κατάσταση.

Για τον λόγο αυτό, το Δ.Σ. καλεί όλους ανεξαιρέτως τους Φίλους της ομάδας, Νυν Πρόεδρο και Μέλη του Συμβουλίου, διατελέσαντες πρώην Προέδρους και Διοικητικά Μέλη, διαφόρους άλλους Φορείς της ομάδας μας, καθώς και τον μεγάλο και υπέροχο κόσμο του Σωματείου μας σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ. Μια συστράτευση όμως όπου πρέπει να είναι μακριά από αντιπαραθέσεις, μικροπρέπειες και ακρότητες.

Τίποτα δεν μας χωρίζει και τίποτα δεν μας διαιρεί. Αντιθέτως, μας ενώνει μια μεγάλη ιστορία, ένα τεράστιο παρελθόν και μια μεγάλη αγάπη για το Ιστορικό μας Σωματείο. Όνειρό μας αποτελεί η ΕΠΙΠΟΣΤΡΟΦΗ στην Πόλη μας, την Πόλη που όλοι νοσταλγούμε και που όλοι έχουμε το Ιστορικό μας Σωματείο σαν Φάρο της Επιστροφής.

Σκοπός λοιπόν όλων μας, είναι η σωτηρία αλλά και η ενίσχυση του Σωματείου μας. Γι' αυτό όλοι μαζί ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας στηρίξουμε το Σωματείο που όλοι μας τόσο πολύ αγαπάμε και που όλοι έχουμε στην καρδία μας. Η συμβολή όλων μας είναι απαραίτητη.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
Των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια