"Οχι" από το κτήμα Μακένζι (στο ξενοδοχείο Χίλτον Παρκ η συνέλευση)


Tο κτήμα Μακένζι αποφάσισε ότι δεν μπορεί να παραχωρήσει την αίθουσα υπό το φόβο δημιουργίας επεισοδίων λόγω της γνωστής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.


Έτσι λοιπόν αλλάζει ο χώρος της συνέλευσης και μένει πλέον να δούμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα που θα βγει από τα μέλη τα οποία θα ψηφίσουν.
Εκεί που το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αν θα πουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ τα μέλη της Ανόρθωσης στην πρόταση για δημιουργία εταιρείας, ένα απρόβλεπτο ΟΧΙ εισέπραξε η διοίκηση από τον ιδιοκτήτη του χώρου που ανακοινώθηκε η διεξαγωγή της συνέλευσης.


ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΦΩΣΗ

Αναφορικά με την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που έχει συγκληθεί για την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6μμ, ενημερώνουμε τα Μέλη του Συλλόγου ότι το «Κτήμα Μακένζι» έχει πληροφορήσει το Σύλλογο μας ότι αδυνατεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του για φιλοξενία της Συνέλευσης μας.

Περαιτέρω, κατόπιν και διαβουλεύσεων με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, αποφασίστηκε όπως ο χώρος διεξαγωγής της Συνέλευσης μετακινηθεί στη Λευκωσία.

Ως εκ τούτου, δίδουμε ειδοποίηση στα Μέλη μας ότι η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Χίλτον Παρκ στη Λευκωσία αύριο Πέμπτη 20/02/2014 και ώρα 6μμ.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα παρουσίας στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο Μέλη τα οποία είναι ταμειακά τακτοποιημένα, συμπεριλαμβανομένης και της συνδρομής για το 2014. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο τακτοποιημένα μέλη, συμπεριλαμβανομένου και συνδρομής 2014, τα οποία θα είναι παρών στη Γενική Συνέλευση.      

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια