Θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο για εκμετάλλευση της Κτηματικής


Σήμερα στις 19:00 στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα πραγματοποιηθεί η νέα γενική συνέλευση της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ όπου θα συζητηθούν οι διοικητικές εξελίξεις, μετά την απόρριψη της πρότασης για σύσταση εταιρείας.


Το βασικό ερώτημα για απόψε είναι οι προθέσεις του προέδρου Χρήστου Πουλλαΐδη και κατά πόσον είναι διατεθειμένος να παραμείνει στη θέση του. Ενω απο την αλλοι τα πιο πολλα μέλη του Δ.Σ επιθυμούν να αποχωρήσουν. Πάντως, ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να παραμείνει ο ιδιος με νεο συνδιασμό στην προεδρία τηςΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.
 Υπάρχουν δε και αυτη που δεν ειναι αρνητικοί στη πρόταση του Κρις Γεωργιάδη για εκμετάλλευση της Κτηματικής και αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου.

Ολα αυτά ειναι η περιρρέουσα ατμοσφαίρα και το τι αφήνει ο καθε παράγοντας να βγει προς τα εξω. Το τι θα πραγματικά θα γινει θα ξέρουμε απόψε, το σίγουρο ενα ειναι. Οτι αυτή η Γ.Σ ειναι σκαλιά πιο σημαντική απο αυτη της προηγούμενης Πεμπτης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια