ΑΝΟΡΘΩΣΗ : "Αργοπορημένα, αλλά εντός των χρονικών περιθωρίων"

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα που δημιουργήθηκε ότι δήθεν δεν πληρώθηκαν οι διαιτητές στο παιγνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικα


Για το θέμα που δημιουργήθηκε με την παραπομπή του Σωματείου μας στην Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ ότι δήθεν δεν πληρώθηκαν οι διαιτητές στο παιγνίδι με την ΑΕΚ παραθέτουμε την απόδειξη του εμβάσματος στο λογαριασμό της ΚΟΠ, που έγινε μεν αργοπορημένα, αλλά εντός των χρονικών περιθωρίων που δικαιούμασταν. Ήδη η ΚΟΠ μας ενημέρωσε ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

Όσον αφορά στην ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου για το ύψος τω ζημιών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κατά την διάρκεια της χθεσινής κατάληψης, αναμένουμε νέα διορθωμένη ανακοίνωση με το σωστό ποσόν από πλευράς της Αστυνομίας προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι ψευδώς τοποθετηθήκαμε και προσπαθούμε να παρασύρουμε ή/και να παραπλανήσουμε τον κόσμο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Υπενθυμίζουμε ότι οι ζημιές αφορούν το κέντρο επειχηρήσεων της Αστυνομίας εντός σταδίου και συγκεκριμένα τα μηχανήματα ελέγχου του κλειστού κυκλώματος του σταδίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια