Αλέξανδρος Αλεξάνδρου : "Δεν ξέρω αν θα αποχωρίσει ο πρόεδρος"


Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον SuperSportFM, ο σύμβουλος επικοινωνίας του συλλόγου, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.

«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο. Θα γίνει προσπάθεια για να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για να είναι αισθητά βελτιωμένη η ομάδα στο ντέρμπι με σκοπό να πάρει το τρίποντο» ανέφερε αρχικά ο κ. Αλεξάνδρου.
Για τον αγώνα με την Ένωση...  
«Ήταν μια ντροπιαστική ήττα. Δεν χωρεί οποιαδήποτε δικαιολογία. Η ήττα ήταν βαριά και ντροπιαστική. Η διοίκηση δεν θα αφήσει αυτό το θέμα να περάσει απαρατήρητο. Θα χειριστεί το θέμα όπως θεωρεί ορθό και πρέπον».
Ένα μήνυμα στον κόσμο...  
«Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Νιώθει ντροπή βλέποντας τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Ένωση. Θα γίνουν όλα όσα πρέπει για να βελτιωθεί η κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε γερές βάσεις. Μεσούσης της περιόδου δεν υπάρχουν ακραίες αποφάσεις. Δεν μπορούμε να ξεγυμνώσουμε την ομάδα. Οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν στο τέλος της χρονιάς».
Για τον Νίκο Κωστένογλου που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση...
«Μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και είχε πρώτη του προπόνηση. Είδε κάποια πράγματα και το σίγουρο είναι ότι η ομάδα χρήζει βελτίωσης».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα...  
«Άντιτς, Αλέξα και Φοφανά είναι τιμωρημένοι. Εκτός είναι και οι τραυματίες Γκαρσία και Βέγκα. Κανονικά προπονήθηκαν σήμερα οι Ζόρζε, Κάλβο και Μάκος».
Για την ΑΕΛ...   
«Γνωρίζουμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα».
Για την χθεσινή συνάντηση κατά την οποία αρκετοί φίλοι τάχθηκαν ενάντια στη δημιουργία εταιρείας...
«Αν μια μερίδα φίλων ενδιαφέρεται να αναμειχθεί ενεργά στα διοικητικά δεν είναι κακό. Αυτή τη βδομάδα θα γίνει παρουσίαση προπονητή. Θα γίνει επίσης δημοσιογραφική του κ. Πουλλαΐδη, όπου θα πούμε κάποια πράγματα παραμονές της κρίσιμης γενικής συνέλευσης. Θα γίνουν ανοχιτές συγκεντρώσεις σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα για όλο τον κόσμο. Είναι καλό να έρθουν αυτοί που διαφωνούν με την δημιουργία της εταιρείας. Θα είναι εκεί ο πρόεδρος και όλοι όσοι εργάζονται στην ομάδα. Θα πάρουν τις απαντήσεις για το θέμα της εταιρείας. Αυτή η διοίκηση λειτουργεί με διαφάνεια. Αυτοί που μπορεί να παρασύρονται από κάποια δημοσιεύματα να έρθουν και να ρωτήσουν ότι θέλουν. Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα».
Αν θα αποχωρήσει από την προεδρία ο κ. Πουλλαΐδης σε περίπτωση που δεν περάσει η εταιρεία...  
«Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Πουλλαΐδη. Είναι ο πρόεδρος του σωματείου. Θέτει μια μεγάλη πρόταση και θα περιμένει και αυτός να δει τι ανταπόκριση θα βρει». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια