Γυναίκες, άνδρες, παιδιά, νεοι και γεροι, παλαίμαχοι αθλητές του Συλλόγου μας ας πορευόμαστε ΕΙΡΗΝΙΚΑ


Ομάδα φίλων και υποστηρικτών της Ανόρθωσης εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση και καλούν όλους τους οπαδούς της ομάδας να πορευθούν μαζί τους στην ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώνουν την Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Αδελφέ Ανορθωσιάτη, Σε καλούμε σ' ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας εναντίον όσων τεκταίνονται στην αγαπημένη μας ομάδα τα τελευταία χρόνια. Αν αισθάνεσαι κι εσύ ντροπή και αγανάκτηση για τον ατέλειωτο κατήφορο που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια, με ενδιάμεσους σταθμούς την Πέτροβατς, τη Ραποτνίσκι, την Ντίλα Γκόρι, την Γκέφλε, έλα μαζί μας.

Ήρθε ο καιρός να λάβει τέλος! Εάν δεν στείλουμε εμείς το μήνυμα τερματισμού της ανοχής, δεν θα το κάνει κανένας για μας. Το χρωστάμε στη λαμπρή ιστορία αυτού του Συλλόγου, στους ανθρώπους που την έκαναν ενδοξότερη με το αίμα τους, στους ίδιους τους εαυτούς μας, στα παιδιά μας στα οποία θέλουμε να κληροδοτήσουμε ένα φάρο επιστροφής στην Αμμόχωστο. Αυτή την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, κάνουμε το πρώτο βήμα.

Δίνουμε ραντεβού στις 5:15μ.μ. στο κατάστημα «Πισσαρίδης» και πορευόμαστε ΕΙΡΗΝΙΚΑ προς το «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου ΕΙΡΗΝΙΚΑ και πάλι εκφράζουμε την αγανάκτηση και τη διαμαρτυρία μας. Σας περιμένουμε όλους: γυναίκες, άνδρες, παιδιά, νεότερους και γηραιότερους, παλαίμαχους αθλητές του Συλλόγου μας. Από τα παιδιά του Νότιου πετάλου, τους φιλάθλους Δυτικής και Ανατολικής εξέδρας μέχρι τους θαμώνες των θεωρείων πολυτελείας.

Μας ενώνει όλους η Ανόρθωσις!

Αγανακτισμένοι Ανορθωσιάτες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια