ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ : "Πέντε χρόνια ψέματα και κοροϊδία έφτασε πλέον ο καιρός για την τιμωρία"

Aνακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης Αμμοχώστου, με την οποία τονίζει ότι στην αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, μοναδική γιατρειά είναι η κάθαρση.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

"Αδέλφια Ανορθωσιάτες,

Ακόμα μια ντροπιαστική εβδομάδα πέρασε για το Σωματείο μας. Για ακόμα μια εβδομάδα πλήγωσαν την ήδη πληγωμένη περηφάνια μας. Για ακόμα μια φορά πήγαμε στο γήπεδο και το μόνο που θύμιζε ΑΝΟΡΘΩΣΗ ήταν ο Φοίνικας στο στήθος. Ακούσαμε προ ημερών πως τα πράγματα θα αλλάξουν γιατί δήθεν έχουμε καινούργιο προπονητή και γιατί δήθεν οι ποδοσφαιριστές μας πληρώθηκαν. Εμείς πραγματικά δεν είδαμε να έχει αλλάξει οτιδήποτε και επιμένουμε πως τα προβλήματα είναι αλλού. Στην ομάδα μας επικρατεί μια αρρωστημένη κατάσταση, για την οποία μόνη γιατρειά είναι η ΚΑΘΑΡΣΗ.

Πρέπει επιτέλους να μπουν τα πράγματα στην θέση τους και να μιλήσουμε ξεκάθαρα για τους υπαίτιους αυτής της κατρακύλας που εδώ και πέντε χρόνια δεν έχει τελειωμό. Άμοιρη ευθυνών δεν είναι ούτε η ΓΣ του Σωματείου, η οποία εξέλεξε τον καθένα απ´ αυτούς και απ´ όπου καταπατήθηκε πολλές φορές το Καταστατικό του Σωματείου. Ελάχιστοι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν κάποιες φορές, αλλά λόγω της μειοψηφίας τους δεν κατάφεραν κάτι.

Την Πέμπτη λοιπόν, 20/02/2014, θα διεξαχθεί ίσως η σημαντικότερη ΓΣ στην ιστορία του Σωματείου. Εμείς ως πιστοί υποστηρικτές του Συλλόγου και σαν υπηρέτες αυτής της ΙΔΕΑΣ έχουμε καθήκον να είμαστε όλοι εκεί. Μπορεί να είναι εργάσιμη μέρα για πολλούς, αλλά η πρώτη μας έγνοια πρέπει να βρίσκεται στην μεγάλη πορεία που θα πραγματοποιήσουμε. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές έχουμε όλοι υποχρέωση να τους δείξουμε με την παρουσία μας πως αυτοί δεν είναι τίποτα μπροστά στην δύναμη του κόσμου.

Θα ξεκινήσουν αυτοκινητοπομπές απ´ όλες τις πόλεις με προορισμό το Μακένζυ. Η πορεία θα ξεκινήσει από τον κατήφορο που οδηγεί στα κέντρα του Μακένζυ (200μέτρα από το κτήμα όπου θα γίνει η ΓΣ) στις 17:45. Αναλυτικά οι ώρες αναχώρησης από τα κατά τόπους κλιμάκια για οποιονδήποτε χρειάζεται μεταφορικό:

«Χριστάκης Φωτίου Club» (Λάρνακα) - 17:30

«Famagusta Ghetto» (Ξυλοφάγου) - 17:00

«Polemidia Club» (Λεμεσός) - 16:45

«Nicosia Radicals» (Λευκωσία) - 17:00

 ΥΓ: Πέντε χρόνια ψέματα και κοροϊδία
έφτασε πλέον ο καιρός για την τιμωρία

Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια