Εισιτήρια απο το γήπεδο


Εισιτήρια απο το γήπεδο πρεπει να προμηθευτούν οι φιλοι της ομαδα μας που θα ταξιδεψουν την Κυριακη μεχρι το "Τασος Μαρκου" για τον αγωνα της ομαδας μας με την Ενωση

Αναλυτικα:


Αναφορικά με το παιχνίδι ΕΝΠ-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ που θα γίνει στο στάδιο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6μμ, ενημερώνουμε του φίλους της ομάδας μας ότι δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στους φίλους της ομάδας μας από τα ταμεία του σταδίου (στην είσοδο Α2) που θα ανοίξουν στις 4:30μμ, ώρα κατά την οποία θα ανοίξουν και οι είσοδοι του σταδίου.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας που θα παρευρεθούν στο γήπεδο όπως προστατεύσουν την ομάδα με τη συμπεριφορά τους, όπως αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια που θα κοστίσει με οποιοδήποτε τρόπο στην ομάδα και όπως μέσα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια «σπρώξουν» την ομάδα προς τη νίκη.

- See more at: http://www.kerkida.net/articles/a-katigoria/eidiseis/anorthosi/28012-mallon-kai-pali-ektos-eisitiria-sto-gipedo#sthash.m7g82Mbo.dpuf

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια