Η χειρότερη της δεκαετίας, μας άλλαξε ο Στοϊλοφ ο Τιμούρ έκανε θαύματα


Η 6η θέση την οποία κατέχει αυτη την στιγμή η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι η χειρότερη για ομάδα μας εδώ και αρκετά χρόνια. 


Στις προηγούμενες 10 αγωνιστικές σεζόν η ΑΝΟΡΘΩΣΗ  δεν είχε κατρακυλήσει πέραν της 5ης θέσης την οποία μάλιστα είχε άλλες 2 φορές τις οποίες θα δούμε πιο κάτω (2010-2011 και 2003-2004) σε αυτή την φάση του πρωταθληματος.

Αυτή την χρονιά έχοντας 37 βαθμούς και με πορεία καθοδική τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Οσο για τους στόχους της ομάδας... ενας, και αυτός με την εικόνα που βγάζει μέσα στο γήπεδο φαντάζει και αυτός δύσκολος. Αυτός δεν ειναι άλλος απο το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Χρονιά σταθμός το οχι και τόσο μακρινό 2010-2011, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ με μόλις 32 βαθμούς στην συλλογή της ήταν η χειρότερη χρονιά σε συγκομιδή βαθμών από φέτος. Τότε είχε τον Στοϊλοφ ο οποίος άλλαξε την εικόνα της ομάδας με 5-6 μεταγραφές παρά το οτι έφυγε κακήν κακώς απο την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Χρονιά που είναι άξια σχολιασμού είναι και το 2003-2004. Τοτε με 38 βαθμούς (1 περισσότερο από φετος) στο τσουβάλι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έκανε την χειρότερη μέχρι τοτε πορεία στο πρωτάθλημα φυσικά τα πράγματα άλλαξαν άρδην αφου ηταν η χρονιά στην οποια αφήσαμε την τύχη μας στα χέρια του Τιμουρ Κετσπαγια, το τη ακολούθησε ειναι της πάσης γνωστό...!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια