ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. : "Aφού κηρύξατε πόλεμο, θα τον έχετε"



Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου με την οποία χαρακτηρίζει γεμάτη ψέματα την ανακοίνωση του Δ/Σ της "Κυρίας".

Η ανακοίνωση αναλυτικά:



"Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις κινήσεις του ΔΣ και του προσωπικού του Σωματείου ενάντια στην ειρηνική κατάληψη που έκαναν τα μέλη μας στα γραφεία του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΔΣ είναι γεμάτη ψέματα και είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος της Ανόρθωσης, ξέροντας ότι αυτή η κίνηση είχε ξαναγίνει χωρίς να ανοίξει μύτη, μπορεί να αναγνωρίσει σε ποιον πέφτει η ευθύνη για την άσχημη τροπή που πήραν τα πράγματα. Τα μέλη μας εισήλθαν ειρηνικά στα γραφεία, δεν προκάλεσαν καμία φθορά (εκτός αν λογίζονται «φθορά» ορισμένα αυτοκόλλητα στους τοίχους!) και ούτε έκλεψαν το όποιο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας μας.

Εξάλλου γι’ αυτό δεν προσήχθη σε κανένα μέλος μας η κατηγορία της κλοπής. Άλλοι είναι που κλέβουν εδώ και έξι σχεδόν χρόνια, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο από το αγαπημένο μας Σωματείο, αλλά δεν είδαμε τις εκάστοτε διοικήσεις να ενοχλούνται σε τέτοιο βαθμό…

Να ξέρετε οι κύριοι του ΔΣ και των γραφείων ότι ο κόσμος της Ανόρθωσης δεν πτοείται. Είμαστε η μόνη οργανωμένη φωνή ενάντια στα σχέδια για εταιρεία και δεν θα μας φιμώσετε. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί, τα αιτήματά μας παραμένουν και αφού κηρύξατε πόλεμο, θα τον έχετε. Και να ξέρετε ότι τώρα που οι προθέσεις σας είναι πέρα για πέρα φανερές, καθώς για να υπερασπίσετε τα οικονομικά συμφέροντά σας επιχειρήσατε να στείλετε φυλακή τα δικά σας παιδιά, θα είμαστε πιο πεισμωμένοι από ποτέ.

ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ Η ΦΛΟΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια