”Χριστάκης Φωτίου” Club : " Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε φούτσαλ και πετόσφαιρα είτε υπάρχει ποδοσφαιρικό τμήμα είτε όχι"


Ανακοίνωση εξέδωσε πρίν απο λίγο το ”Χριστάκης Φωτίου” Club για την σημερινή Γ.Σ.

Αναλυτικα:


Ενημερώνουμε τα μέλη μας και τους απανταχού ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ότι η πιο κρίσιμη μέρα ίσως στην ιστορία της ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ έχει φτάσει. ΟΛΑ τα μέλη της Ανόρθωσις πρέπει να δώσουν το παρόν τους και να παλέψουν μέσα στη Γ.Σ. για να κρατήσουν τη φλόγα του φοίνικα αναμμένη.

Η όλη κατάσταση των τελευταίων χρόνων έχει προξενήσει πολλά προβλήματα υγείας και ψυχολογικά σε φίλους και οπαδούς της ομάδας. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Όποια και να είναι η απογευματινή απόφαση της Γ.Σ., εμείς δεν παύουμε να είμαστε ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ, δεν παύουμε να είμαστε ΜΑΧΗΤΕC. Γι’αυτό θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα τμήματα που θα αντιπροσωπεύουν την ιδεολογία που στηρίχθηκε ολάκερη μας η ζωή επάνω. Είτε υπάρχει ποδοσφαιρικό τμήμα, είτε όχι, εμείς θα είμαστε εκεί. Για το Futsal και το Volley (ανδρών και γυναικών), γιατί ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ είναι πολύ περισσότερο από τα χρήματά σας.

Για το λόγο αυτό εμείς αύριο Παρασκευή 21/02/2014 και ώρα 20:00 θα είμαστε στον κεντρικό μας Σύνδεσμο για μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ βραδιά, δείχνοντας πως ο ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ ποτέ δεν πεθαίνει.

Όσο για εσάς ”κύριοι”…Θα είμαστε ο χειρότερός σας εφιάλτης…

Υ.Γ.1) ΑΝΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ Η ΦΛΟΓΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ

Υ.Γ.2) ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

Με εκτίμηση,

ΜΑΧΗΤΕC ”Χριστάκης Φωτίου” Club

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια