Έκτακτη Γενική Συνέλευση (live)


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στην  αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» η νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που έχει ως μοναδικό θέμα τη συζήτηση των εξελίξεων μετά και την απόρριψη της πρότασης για σύσταση εταιρείας.

Η εξέλιξη...


- Η προσέλευση είναι πιο μεγαλη σε σχέση με το τι έγινε στην Συνέλευση της περασμένης βδομάδας, αφού το παρόν τους δίνουν γύρω στα 350 άτομα.

- Το παρών του στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ανόρθωσης έδωσε αυτή την φορά και ο πρώην πρόεδρος Ανδρέας Παντελή. Παρόντες από τους πρώην ήταν επίσης ο Σάββας Κάκος και ο Κυριάκος Κούσιος.

- Αντίθετα απουσίαζαν και αυτή την φορά οι πρώην πρόεδροι Κίκης Κωνσταντίνου, Αντώνης Δημητρίου, Κρις Γεωργιάδης και ο Χριστάκης Πίττας.

- Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τον Χρήστο Πουλλαΐδη να στέλνει το μήνυμα ότι δεν θέλει ο κόσμος της Ανόρθωσης να χωριστεί σε δυο στρατόπεδα. Αναλυτικα : "Αυτήν την στιγμή το σωματειό δεν βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, αλλά μέσα σ' αυτόν και έτσι μαζευτήκαμε προκειμένου να ακούσουμε νέες προτάσεις. Δεν επιθυμώ να χωριστεί ο κόσμος σε υπέρ και κατά της εταιρίας, αλλά ως αγνός Ανορθωσιάτης πέρασε και από το δικό μου μυαλό να αποχωρήσω μετά το αποτέλεσμα της τελευταίας γενικής συνέλευσης"

- Ακολούθησαν προτάσεις από τα μελη οπου εταξύ άλλων, προτάθηκε να εξεταστούν οι εισηγήσεις των Κρις Γεωργιάδη και Στέλιου Χαραλάμπους αλλά και το να εκδοθούν από τώρα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν.

- Έπειτα ο Προεδρος είπε ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πρέπει να καταβάλει συνολικά 1.3 εκατομμύρια ευρώ σε μια σειρά από ποδοσφαιριστές, ενόψει κριτηρίων Μαρτίου.

- Σύμφωνα με τις ενδείξεις, στο «τιμόνι» της ομάδας θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Χρίστος Πουλλαΐδης, παρά τις σκέψεις που είχε κάνει για αποχώρηση μετά το αποτέλεσμα της προηγούμενης Γ.Σ.


- Αποφασίστηκε πως ξεκινά οικονομική εκστρατεία, που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Μαρτίου με σκοπό την συλλογή του ποσού που απαιτείται για τα κριτήρια.

- Στις 17 Μαρτίου θα τεθεί ξανά στο τραπέζι η σύσταση εταιρείας και αν εγκριθεί, το ποσό που θα μαζευτεί, θα μετατραπεί σε μετοχές.

- Το συμβούλιο έκανε την αρχή απόψε, με τις πρώτες 400 χιλιάδες ευρώ. Ακολούθησαν εισφορές από ορισμένους παρευρισκόμενους, με κάποιες να ανέρχονται σε πολύ μεγάλα ποσά (π.χ έγιναν ατομικές εισφορές ύψους 10 χιλιάδων).

- Μετά την ολοκλήρωση της Συνέλευσης, η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια