Nέα Έκτακτη Γενική Συνέλευσηστις στις 24 του μήνα


Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ανόρθωσης ενημερώνει ότι στις 24 του μήνα θα πραγματοποιηθεί νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα έχει ως μοναδικό θέμα τη συζήτηση των εξελίξεων στο Σύλλογο, μετά και την απόρριψη της πρότασης για σύσταση εταιρείας που θα αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά:


Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, συγκαλείται, δυνάμει του άρθρου 9.2.3 του Καταστατικού του Συλλόγου, Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7μμ, στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα έχει ως μοναδικό θέμα τη συζήτηση των εξελίξεων στο Σύλλογο, μετά και την απόρριψη της πρότασης για σύσταση εταιρείας που θα αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι δυνάμει των άρθρων 9.2.4 και 9.2.26 δικαίωμα να παρευρίσκονται στη Συνέλευση έχουν όλα τα Μέλη του Συλλόγου που έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους προς το Σύλλογο μέχρι και την τρέχουσα χρονιά. Σημειώνεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη Συνέλευση σε μη Μέλη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια