Χρ.Ιωαννίδης : "Στόχος μας μέχρι να μαζέψουμε 170-180 χιλιάδες ευρώ"


Η εκστρατεία συλλογής χρημάτων βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην Ανόρθωση, με τον πρόεδρο της επιτροπής σωτηρίας Χρίστο Ιωαννίδη να εκφράζει την αισιοδοξία του σε δηλώσεις του στον SUPER ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά :


«Καλώ όλους τους Ανορθωσιάτες να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους προς την ομάδα. Όλοι να κάνουν την υπέρβαση για να εκπληρώσουμε το χρέος προς το σωματείο μας. Να μας βοηθήσουν για να μπορέσουμε ξανά να δούμε το σωματείο να μπαίνει στο δρόμο της εξυγίανσης.

Η εκστρατεία μας έχει φτάσει περίπου στις 50 χιλιάδες ( για την ακρίβεια 48.329) ευρώ που αφορούν κατά 95% την επαρχία Λάρνακας. Στη Λεμεσό την Τετάρτη εύχομαι  να παρευρεθούν η ώρα 18:30 στο Θεμιστόκλειο για να βοηθήσουν με τη σειρά τους ώστε να μαζευτούν επιπλέον χρήματα για το σωματείο μας.

Η επιτροπή σωτηρίας έχει σαν γνώμονα να λέει την αλήθεια στον κόσμο. Η πραγματικότητα είναι ότι στη γενική συνέλευση στις  24 Φεβρουαρίου οι εισφορές ήταν 537 χιλιάδες εκ των οποίων οι 430 ήταν από το δ.σ.

Μας υπολείπονται ακόμα 70 χιλιάδες τις οποίες θέλουμε να μαζέψουμε μέχρι τέλος της βδομάδας. Κάποιοι πάντως που δήλωσαν εισφορές δεν μπορούν να καταβάλουν όλο το ποσό για διάφορους λόγους αλλά η ουσία είναι μία, το σωματείο χρειάζεται λεφτά.

Ο στόχος μας μέχρι τις 17 Μαρτίου είναι να μαζέψουμε συνολικά 170-180 χιλιάδες ευρώ και ελπίζουμε με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν να το καταφέρουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια