Φούτσαλ : ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Σταυραετός 4-4 (pics)


Ένα εξαιρετικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν ψες βράδυ στο κοινοτικό στάδιο Λάρνακας ανάμεσα σε Ανόρθωση και Σταυραετό.΄


Ο αγώνας έληξε 4-4 με την ομάδα να που ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της σε όλη την διάρκεια του αγώνα να μην μπορεί να πάρει το τρίποντο.
Οι φουτσαλιστές μας κατάφεραν πάρουν προβάδισμα με 1-0 με γκόλ του Χαρή αλλά η αντίπαλη ομάδα ισοφάρισε προσωρινά αφού στο επόμενο λεπτό η ομάδα μας πήρε ξανά το προβάδισμα με αυτογκόλ, αυτό ήταν και αποτέλεσμα για το πρώτο μισό.

Στο δεύτερο μέρος ο Σταυραετός ισοφάρισε και πάλι σε 2-2. Η ομάδα μας είχε και πάλι απάντηση με τον Δημητρίου που έκανε το 3-2. Ο Σταυραετός όμως κατάφερε εκ νέου να φέρει το ματς στα ίσα αλλά αυτή την φορά να προηγηθεί και για πρώτη φορά στο σκορ. Λίγα λεπτά όμως πριν από το τελικό σφύριγμα του διαιτητή ο Ομήρου σκόραρε και έφερε και πάλι το ματς στα ισα.

Μετά απο την ψεσινή ισοπαλία η διαφορά απο την ΑΕΚ παραμένει και πάλι στους τρεις βαθμούς. Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την ερχόμενη εβδομάδα μας Εθνικό Λατσιών εκτός έδρας.
Η επιτροπή του τμήματος θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που ήταν ψες στο κλειστό και στηριξε την ομάδα μας.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια