Μ.Μήτρου : "Ακόμα 61 χιλιάδες"



Το πρωινό σήμα κινδύνου που έστειλε η διοίκηση της Ανόρθωσης βρήκε ανταπόκριση. Σύμφωνα με δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου στο Ράδιο Πρώτο, το ποσό που υπολείπεται για να περάσει η ομάδα τα κριτήρια Μαρτίου έπεσε στις 61 χιλιάδες οι οποίες θα πρέπει να εξευρεθούν μέχρι τη Δευτέρα. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» αναφέρθηκε για τις χθεσινές παρουσιάσεις, το ντέρμπι με την Ομόνοια αλλά και για τον τεχνικό διευθυντή.  
Αναλυτικά:

«Άμεσος στόχος είναι τα κριτήρια Μαρτίου. Έχει συγκεντρωθεί μεγάλο ποσό και έχουν απομείνει 61 χιλιάδες για να συμπληρωθεί ο φάκελος. Τα λεφτά ήρθαν από τον απλό κόσμο, με τους οργανωμένους να προσφέρουν 3,5 χιλιάδες. Είναι αναγκαίο να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της ομάδας».

Για τις χθεσινές παρουσιάσεις ο κ. Μήτρου τόνισε:

«Το χορηγικό πλάνο θα έχει εφτά χορηγούς που θα ονομάζονται φοίνικες και σ’ αυτούς θα προστεθούν ακόμα δυο χορηγοί. Θέλουμε να ξεφύγουμε από το μοντέλο με πολλούς χορηγούς και λίγα λεφτά. Θέλουμε οι χορηγοί μας να είναι συνέταιροι της Ανόρθωσης σε όλα τα επίπεδα ώστε να έχουμε όλοι πλεονεκτήματα από τις συμφωνίες. Για την ώρα υπάρχουν συζητήσεις. Μιλάμε για μεγάλα μεγέθη εταιρειών και δεν μπορούν να πάρουν απόφαση μέσα σε μια νύχτα».

Για το αγωνιστικό κομμάτι και το γεγονός ότι η Ανόρθωση αγνοεί την νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές (εφτά ήττες, μια ισοπαλία)

«Η εικόνα δεν είναι αντιπροσωπευτική του μεγέθους της Ανόρθωσης. Οι στόχοι δεν διαφοροποιούνται. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στο ΓΣΠ για την αξιοπρέπεια της ομάδας».

Για τον τεχνικό διευθυντή, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας τόνισε ότι ο Πρόεδρος που χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα κατέληξε σε δυο ονόματα εντός των επόμενων λίγων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις. «Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα», κατέληξε ο κ. Μήτρου.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια