Μετά τη Μπάρτσα, η Ανόρθωση…


Την περασμένη βδομάδα έγινε γνωστό ότι μία κυπριακή εταιρεία, η IronFX, άρχισε τη συνεργασία της, ως επίσημος χορηγός, με την Μπαρσελόνα. Η Κυπριακών συμφερόντων εταιρία φέρεται να ενδιαφέρεται ζεστά να επενδύσει στην Ανόρθωση. Σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Goal News.

Aναλυτικα το ρεπορταζ:


Την περασμένη βδομάδα έγινε γνωστό ότι μία κυπριακή εταιρεία, η IronFX, άρχισε τη συνεργασία της, ως επίσημος χορηγός, με την Μπαρσελόνα.

Μία ανακοίνωση που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και τον γύρο του κόσμου. Ως μία συμφωνία ιδιαιτέρως προσοδοφόρα, τόσο για τον σύλλογο της Καταλωνίας όσο και για την ίδια την εταιρεία που συνδέει τ' όνομά της με έναν ποδοσφαιρικό κολοσσό με τεράστιο εκτόπισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η IronFX είναι μία από τις εταιρείες, οι οποίες ενδέχεται να επενδύσουν στην Ανόρθωση ως (μεγαλο)μέτοχος στη νέα τάξη πραγμάτων. Όπως είναι γνωστό την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει νέα Γενική Συνέλευση των μελών της «Κυρίας» με αποκλειστικό θέμα την έγκριση της σύστασης ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης έχει μπει ήδη στο στάδιο της αναζήτησης μεγαλομετόχων για να έχει προοπτική η ποδοσφαιρική εταιρεία και όλα δείχνουν ότι οι συζητήσεις με την IronFX είναι σε προχωρημένο στάδιο. Γι' αυτό άλλωστε και ο πρόεδρος της «Κυρίας», στο προχθεσινοβραδινό δείπνο με φίλους της για να μαζευτούν εισφορές, ανακοίνωσε ότι η IronFX είναι ανάμεσα στις υποψήφιες να επενδύσουν στην όλη προσπάθεια.

Το αφεντικό της IronFX, ο Μάρκος Κασιούρης, έχει ισχυρούς δεσμούς με την Ανόρθωση. Κατάγεται από την Αμμόχωστο, εδώ και μερικά χρόνια έχει θεωρείο πολυτελείας κι είναι θαμώνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Με τον Χρίστο Πουλλαΐδη γνωρίζονται και από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και για να ανακοινωθεί προχθές ότι η εταιρεία του είναι μία από τις υποψήφιες να συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο της Ανόρθωσης, πιστεύεται ότι οι συζητήσεις είναι προχωρημένες.

Η IronFX Global είναι εταιρεία κυπριακών συμφερόντων και ο Μάρκος Κασιουρής, είναι πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικός διευθυντής της. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, «θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες στις Online Συναλλαγές, ειδικευόμενη στο Forex, τα CFDs σε μετοχές των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, τα εμπορεύματα και τα σποτ μέταλλα».

Σημειώνεται επίσης ότι «η IronFX είναι μέρος ενός διεθνούς Ομίλου Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 1972 και προσφέρει πρωτοποριακή εσωτερική τεχνολογία, καταξιωμένη εκτέλεση συναλλαγών, την καλύτερη στην αγορά γκάμα προϊόντων και τα χαμηλότερα spread στην αγορά. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 1100 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει πάνω από 50 γραφεία σε όλο τον κόσμο προσφέροντας υπηρεσίες σε πελάτες από 180 χώρες»!

Για τη συνεργασία της IronFX με την Μπαρσελόνα δεν ανακοινώθηκε το ύψος της χορηγίας, αλλά ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα οικονομικά θέματα, έγραψαν ότι αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. «Η συνεργασία μας με την Μπαρσελόνα είναι ο τέλειος συνδυασμός και αποδεικνύει την πρωτοπορία μας στην παγκόσμια σκηνή σε απευθείας σύνδεση εμπορικών συναλλαγών.

Το σύνθημα της Μπαρσελόνα "Mes que un club" ("περισσότερο από ένας σύλλογος"), ενσαρκώνει τη φιλοσοφία πάνω στην οποία η IronFX ιδρύθηκε», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μάρκος Κασιούρης, υπογράφοντας τη συμφωνία με τους Καταλανούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια