Πετόσφαιρα : Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο «Θεμιστόκλειο»


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο «Θεμιστόκλειο»  με τη λήξη του αγώνα πετόσφαιρας ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ - Ομόνοιας.


Οπαδοί της Ομόνοιας οι οποίοι ήταν εκτός γηπέδου (!) με το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ μπήκαν στο γήπεδο προκαλώντας σοβαρές ζημιές, ενώ ήρθαν και σε σύγκρουση με τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΣ που ήταν στις κερκίδες. Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να υπάρξουν και σοβαροί τραυματισμοί.

Οι αστυνομικές ενισχύσεις που έφθασαν αργά φυσικά στο γήπεδο και ήδη το κακό είχε γίνει. Σύντομα αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία για το θέμα.


Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν ψες στο Θεμιστόκλειο μετά το τέλος του πετοσφαιρικού αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια. Στο δελτίο τύπου γίνεται λόγος για μεμονωμένο περιστατικό με τη λήξη του αγώνα αλλά και για είσοδο 100 οπαδών της Ομόνοιας στο στάδιο. 11 άτομα έχουν συλληφθεί... στην κατοχή ενός από αυτούς εντοπίστηκαν 2,5 γραμμάρια κάνναβης!


Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό, ο πετοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ – ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τον αγώνα παρακολούθησαν οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ενώ από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ μόνο 27 οπαδοί είχαν δικαίωμα εισόδου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί των δύο ομάδων φέρονται να αλληλοβρίζονταν ενώ με τη λήξη του και ενώ οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, άγνωστοι έριξαν πέτρα και έσπασαν γυαλί το οποίο βρισκόταν πάνω από τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Ταυτόχρονα, άγνωστο πρόσωπο άνοιξε τη δυτική είσοδο του σταδίου και μπήκαν μέσα γύρω στα 100 πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη και κρατούσαν ξύλα και ρόπαλα, ενώ έριχναν και φωτοβολίδες εντός του γηπέδου. Μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο στάδιο για αστυνόμευση επενέβησαν για να διαλύσουν τον όχλο, οπότε οι οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν να ρίχνουν πέτρες εναντίον των Αστυνομικών, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε επτά αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο χώρο στάθμευσης του σταδίου. Συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση 11 πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δύο χρησιμοποιημένοι πυρσοί και ένας εκτοξευτής φωτοβολίδων. Σημειώνεται ότι, στην κατοχή ενός από τους συλληφθέντες εντοπίστηκαν 2,5 γραμμάρια κάνναβης ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν άλλα 8 γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια