Στόχος να μην μας διασύρουν...


Επόμενη αντίπαλος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ειναι η Ομόνοια στο ΓΣΠ και δεδομένης της εικόνας που παρουσιάζουν οι δυο ομάδες είναι ολοφάνερο ποια ομάδα είναι το φαβορί.


Μα λυπεί αυτό αλλά έτσι είναι η φετινή ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν μπορεί πλέον να κοντράρει αντίπαλο που θα πέσει κατηγορία, πόσο μάλλον ομάδα που άλλαξε προπονητή και μοιάζει να είναι σαφώς σε πολύ καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση από εμάς.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ζουν φέτος ειδικά τους τελευταίους μήνες παράξενες καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι σε αποσύνθεση και κανείς δεν γνωρίζει που θα σταματήσει, και αυτό που τρομάζει περισσότερο είναι αυτά που έρχονται και οχι αυτά που έφυγαν. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να κερδίσει την ΕΝΠ τον Αρη, υπάρχουν άλλα 9 ματς και είναι απο όλους αντιληπτό οτι πρέπει να υπερβάλουν εαυτό οι παίχτες μας για να πάρουν έστω και βαθμό σε ένα απο αυτά βάση της εικόνας που βγάζουν στο γήπεδο.

Μπορεί πολλούς να προσβάλλει ο τίτλος που δώσαμε άλλα να θυμίσουμε τα 4 από την Γκεφλε, άλλα τόσα από την ΕΝΠ τα 2 απο τον Αρη την ήττα από την Δοξα, που θέλουμε να καταλήξουμε ; Οτι αν δεν συνήθισαν αυτοι στα φετινά ρεζιλίκια δεν φταίμε εμείς ούτε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ άλλωστε η ομάδα μας έδειξε απο την αρχη τις προθέσεις της...!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια