Αρχίζει η προπώληση με Ομόνοια


Αρχίζει από σήμερα, Πέμπτη, η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα μας με την Ομόνοια, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, στις 6:00 το απόγευμα συμφωνα με την επισμη ενημερωση.

Αναλυτικά


Αρχίζει από σήμερα, Πέμπτη, η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα μας με την Ομόνοια, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, στις 6:00 το απόγευμα.

Στη διάθεσή μας για προπώληση έχουμε χίλια εισιτήρια ενώ ταμεία θα ανοίξουν και στο γήπεδο, στα Νότια εκδοτήρια, από τις 4:30 μ.μ. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του σταδίου. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στα €15 τα κανονικά, €10 τα μαθητικά και €1 τα παιδικά.

Οι φίλοι και οπαδοί της Μεγάλης Κυρίας θα καταλάβουν το Νότιο πέταλο. Ως εκ τούτου καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε το νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών για να φτάσουμε στο γήπεδο και να σταθμεύσουμε στο νότιο χώρο στάθμευσης.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν θα επιτραπεί είσοδος φιλάθλου στις εξέδρες ο οποίος θα φέρει κράνος μοτοσυκλέτας. Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων και πανό πολιτικού ή υβριστικού περιεχομένου.

Σημεία προπώλησης:
ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατάστημα αναμνηστικών (μπουτίκ) σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» - 24634114
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.
ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι - Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια