Μ.Μήτρου : "Πιστεύω ότι η απουσία του κόσμου δεν έχει να κάνει κάτι με την εταιρεία"


Aισθητή ήταν η απουσία των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης από το παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου. Η ιστοσελίδα www.kerkida.net, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της "Κυρίας", Μαρίνο Μήτρου, προκειμένου να μας πει τη γνώμη του για το πιο πάνω θέμα.

Αναλυτικά:



Για πρώτη φορά παρατηρήσαμε ότι ούτε και 10 άτομα δεν μαζεύτηκαν να στήσουν κερκίδα και απουσίαζαν οι οργανωμένοι...

«Δυστυχώς η προσέλευση ήταν μειωμένη σε όλες τις κερκίδες του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Κατανοούμε και την πικρία και τη θλίψη του κόσμου, ο οποίος βλέπει εδώ και επτά συναπτά παιχνίδια την ομάδα του να μην μπορεί να πετύχει νίκη. Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας είναι πάντα δίπλα της και στις καλές και στις κακές στιγμές. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μας βοηθήσουν όχι μόνο το ποδοσφαιρικό, αλλά και στα άλλα τμήματα της ομάδας, δύο εκ των οποίων πετόσφαιρα ανδρών και φούτσαλ κυνηγούν την πρώτη θέση στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, ενώ και στο γυναικείο βόλεϊ είμαστε και στο κύπελλο. Σ’ ότι αφορά το ποδόσφαιρο, τους περιμένουμε την Κυριακή. Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι, το πρώτο στα πλέι οφ, και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου για να φτάσουμε στη νίκη».

Θεωρείτε ότι είναι αντίδραση από πλευράς οργανωμένων λόγω του ότι διαφωνούσαν με τη δημιουργία εταιρείας;

«Πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει κάτι με την εταιρεία. Ούτως ή αλλιώς το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ακόμα στο Σωματείο».

Πώς προτίθεστε να λύσετε αυτό το θέμα; Είναι σοβαρό και η Ανόρθωση θέλει και χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της...

«Ελπίζουμε ότι η προσέλευση θα αυξηθεί μέσα από την προσπάθεια στο γήπεδο και μέσα από τα αποτελέσματα βέβαια, διότι και ο κόσμος πέραν από τη στεναχώρια του, ξέρουμε ότι έχει να αντιμετωπίσει και την οικονομική κρίση και ας μην ξεχνάμε ότι ο Ανορθωσιάτης που έρχεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» φτάνει εδώ από τις τέσσερις γωνίες της Κύπρου, κάτι που προϋποθέτει αυξημένο κόστος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια