Χρίστος Ιωαννίδης : "Η Ανόρθωση θα επιβιώσει"


Ο πρόεδρος επιτροπής σωτηρίας της Ανόρθωσης Χρίστος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο τοποθετήθηκε για τις εκδηλώσεις οικονομικής σωτηρίας που γίνονται,  με σκοπό να μαζευτούν λεφτά για να περάσει τα κριτήρια Μαρτίου το σωματείο. Τόνισε ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται, όμως για να επιτευχθεί ο στόχος και να καλυφθεί το πόσο του 1.3,  αυτό θα πρέπει να γίνει με την συνεισφορά του διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά:



Η λειτουργία της επιτροπής


«  Η επιτροπή σωτηρίας πήρε εντολή  από την Γενική Συνέλευση για  να γίνει η προσπάθεια ώστε  να μαζευτεί ένα ποσό για τα κριτήρια  μέχρι τις  17-3 που θα  είναι η επόμενη  της εκλογικής Συνέλευσης,  όταν και  θα ξεκαθαρίσει αν η Ανόρθωση θα παραμείνει σωματείο ή εάν  θα  γίνει εταιρεία.. Αποτελείται από 20 άτομα και υπάρχουν πέντε άτομα σε κάθε  επαρχία , στην  Λάρνακα, Ελεύθερη Αμμόχωστο, Λεμεσό και Λευκωσία.
Η Επιτροπή Σωτηρίας αποτελείται  από νεαρά παιδιά  που  δεν ασχολήθηκαν  ποτέ στα διοικητικά και γνώμονα τους , είναι η  αγάπη τους για την Ανόρθωση»


Πως ανταποκρίνεται  ο κόσμος


« Γνωρίζουμε τις δυσκολίες  των  καιρών. Εμείς έχουμε προσπαθήσει να «αγγίζουμε» τον απλό Ανορθωσιάτη και δεν έχουμε στρέψει ακόμη  την προσοχή μας  σε Εταιρίες  ή σε ευκατάστατους οικονομικά Ανορθωσιάτες . Θέλουμε να έχουμε επαφή πρωτίστως με  την μάζα  των Ανορθωσιατών . Όλοι  θα κάνουμε την υπέρβαση και θα δείξουμε την άλλη όψη της αγάπης μας για την Ανόρθωση. Η Ανόρθωση θα είναι  Νυν και αεί. Πάντα θα   εκεί όπως άντεξε το ξεριζωμό του 1974. Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει  αρκετή  ανταπόκριση. Έχουμε δημιουργήσει καθαρό λογαριασμό για τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Έχουμε  ζήσει συγκινητικές  στιγμές. Συνταξιούχος 82 ετών ,  έδωσε τραπεζική εντολή για  1000   εις μνήμη του  Αντώνη  Παπαδόπουλου. Ένας νεαρός 28 ετών , έδωσε  2,000 στην Ανόρθωση  τα οποία μάζεψε για να πάει διακοπές το καλοκαίρι  Εμείς θα παραδώσουμε τα λεφτά στο σωματείο και θα πούμε που θα πάει το κάθε ευρώ» 

 
Είναι δύσκολο


« Έχουν μαζευτεί 59 χιλιάδες ευρώ. Για να είμαστε ρεαλιστές , νομίζω είναι  εξαιρετικά  δύσκολο να περάσει η Ανόρθωση τα κριτήρια Μαρτίου από τις προσπάθειες της Επιτροπής Σωτηρίας. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι ο  κόσμος  θα συσπειρωθεί και το σωματείο θα  επιβιώσει. Πιστεύουμε ότι το διοικητικό   συμβούλιο θα ανταποκριθεί  και  θα πληρώσουν το ποσό που θα υπολείπεται  για να περάσουμε τα κριτήρια»


Οι εκδηλώσεις οικονομικής ενίσχυσης


*Απόψε  θα γίνει εκδήλωση στην κλειστή αίθουσα,  στο Θεμιστόκλειο και  η ώρα  18:30  με την παρουσία  της   Επιτροπής  Σωτηρίας  και του   Διοικητικού   Συμβούλιου. Καλούν τον κόσμο να έρθει μαζικά με στόχο την οικονομική ενίσχυση.

*Αύριο θα γίνει νέα εκδήλωση στο  Καρράς tavern στην περιοχή  Κάππαρη και  θα υπάρχει  δείπνο .

*Την  Κυριακή  θα γίνει  fan day έξω από το Αντώνης  Παπαδόπουλος από τους  Μαχητές από τις  13:00 και μέχρι τις 19:30. - See more at: http://www.sigmalive.com/sports/team/anorthosi/108447#sthash.Hnu7Iyow.dpuf

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια