Χρ. Πουλλαϊδης : "Κάποιοι δεν τιμούν την φανέλα, θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα''


Για την σημερινή γενική συνέλευση και στο σενάριο να μην υλοποιηθεί η σύσταση εταιρείας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρίστος Πουλλαϊδης. «Ο κόσμος και τα μέλη μας έχουν καταλάβει πιο είναι το σωστό για το σωματείο και μόνο θετικά μηνύματα έχουμε πάρει», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε. «Αν δεν εγκριθεί η σύσταση εταιρείας, τότε εγώ δεν θα έχω ρόλο στο σωματείο», αφήνοντας να νοηθεί πως δεν θα συνεχίσει στην προεδρία της Ανόρθωσης. "Κάποιοι δεν τιμούν την φανέλα της ομάδας και στην νέα σεζόν θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα'' δήλωσε για την άσχημη αγωνιστική εικόνα της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:   



Για την σημερινή γενική συνέλευση στις 17:30, η οποία θα έχει θέμα την εταιρεία: «Όλα τα μηνύματα που παίρνουμε είναι θετικά. Ο κόσμος και τα μέλη μας βλέπουν με θετικό μάτι την σύσταση εταιρείας και πιστεύω ότι θα εγκριθεί στη σημερινή γενική συνέλευση. Η πρώτη γενική συνέλευση έγινε λίγο βιαστικά και ο κόσμος δεν έχει την ευκαιρία να την μελετήσει. Μετά  το 67% αντί του 75% στην πρώτη γενική συνέλευση ο κόσμος έκανε και δεύτερες σκέψεις. Κατάλαβε περισσότερα πράγματα και πιστεύω ότι έχει καταλάβει τι είναι το σωστό για το σωματείο»

Τα θετικά της εταιρείας: «Πολλά θα αλλάξουν. Καταρχάς θέλουμε να γίνει εταιρεία  λαϊκής βάσης. Ο κάθε φίλαθλος δικαιούται έστω και μια μετοχή. Θα γίνει μια διαχείριση πάνω σε μια σωστή επαγγελματική βάση. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα μιας σωστής εταιρείας. Έχουμε από τις 24 Φεβρουαρίου κάνει μια προσπάθεια και επιτροπές για να έρθουν λεφτά στα ταμεία. Το μήνυμα που πήραμε ήταν ξεκάθαρο. Είμαστε διατεθειμένοι να βάλουμε λεφτά, αλλά όχι μέσα σ’ αυτή την μαύρη τρύπα  αλλά να βάλουμε λεφτά σε ένα υγειές οικοδόμημα. Η εταιρεία από τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της θα είναι κερδοφόρα. Η εταιρεία θα έχει να καταβάλει και ποσά από τα παλαιά χρέη»

Αν δεν περάσει η σύσταση εταιρείας: «Δεν θα υπάρχει για μένα ρόλος. Θα λειτουργούμε σαν σωματείο και θα πάμε σε έκτακτη συνέλευση. Δεν θα έχω ρόλο και θα μπορούν να έρθουν άλλοι να κάνουν καλύτερο το σωματείο. Αυτό υποστηρίζω και αυτό πιστεύω»

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Αν θυμάστε είπαμε ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Δεν μας αρέσει η εικόνα της ομάδας και κάποιοι δεν τιμούν την φανέλα που φορούν. Έχουμε αρχίσει τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα και θα φύγουν ποδοσφαιριστές. Έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούμε να κάνουμε πολλά  αφού ο προϋπολογισμός μας θα είναι πολύ πιο κάτω από τον σημερινό. Φέτος είναι 2.8 και τη νέα χρονιά θα είναι 2.4»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια