Δύο εκδηλώσεις για οικονομική ενίσχυση


Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ανόρθωσης ενημερώνει για τις πρώτες δύο εκδηλώσεις που θα γίνουν σε επαρχίες ανά το παγκύπριο, με σκοπό τη συνάθροιση Ανορθωσιατών και την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου ενόψει των κριτηρίων Μαρτίου.

Αναλυτικά:


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και της Επιτροπής Σωτηρίας ανακοινώνουμε σήμερα τις πρώτες δύο εκδηλώσεις που θα γίνουν σε επαρχίες ανά το παγκύπριο, με σκοπό τη συνάθροιση Ανορθωσιατών και την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου ενόψει των κριτηρίων Μαρτίου.

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στη Λευκωσία την Παρασκευή 07 Μαρτίου 2014 και ώρα 7μμ στο  οίκημα του Συλλόγου Αποφοίτων Ανωτέρων Σχολών Ζώδειας (Στα φώτα «Κώστα Θεοδώρου» στην Ακρόπολη – Τηλ 22491360). Στη συγκέντρωση το παρών θα δώσουν και μέλη της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Η δεύτερη συγκέντρωση θα γίνει στη Λάρνακα την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 και ώρα 8μμ στην ταβέρνα «Κυρά Γιώργενα», όπου η επιτροπή Σωτηρίας και το ΔΣ του Συλλόγου θα παραθέσουν δείπνο σε φίλους και οπαδούς της ομάδας μας. Η τιμή εισόδου, μετά φαγητού και ποτού, έχει οριστεί στα 100 Ευρώ. Για κρατήσεις παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στην ταβέρνα τηλεφωνικώς στο 24664978.

Η διεύθυνση της ταβέρνας έχει αναλάβει όλα τα έξοδα της βραδιάς και έτσι ο Σύλλογος θα επωφεληθεί όλα τα έσοδα της εκδήλωσης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Τόνυ Κονναρή για την εισφορά του προς το Σύλλογο.

Ενημερώνουμε επιπλέον ότι προγραμματίζονται και άλλες συναντήσεις τόσο στη Λεμεσό όσο και στην ελεύθερη Αμμόχωστο και θα ακολουθήσουν ξεχωριστές ανακοινώσεις επί του θέματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια