Ακαδημίες : ANΟΡΘΩΣΗ : "Mπραβο στους U17"


Συγχαρητήρια ανακοινωση εξεδωσε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ για ακαδημίες U17 της ομαδας μας, ενω παράλληλα συγχαιρουν και την ομαδα της ΕΝΠ και Απολλωνα για την κατακτηση του πρωταθληματος U17 και U21 αντίστοιχα. 

Αναλυτικα:

Στην δεύτερη θέση του παγκυπρίου πρωταθλήματος U17 Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ τερμάτισε η ομάδα μας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας αν και βρέθηκαν στο -8 από την κορυφή από την 14η αγωνιστική, κατάφεραν κάνοντας την αντεπίθεσή τους στον δεύτερο γύρο να καλύψουν τη διαφορά, περνώντας μάλιστα και σε κάποιο στάδιο στην πρώτη θέση.

Δυστυχώς, η μεγάλη τους αυτή προσπάθεια δεν συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του τίτλου, αλλά το μεγαλύτερο κέρδος για το σωματείο μας αποτελεί η εμπειρία και η σωστή εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά βάζουν υποψηφιότητα για προώθησή τους στην ανδρική ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Το Δ.Σ του Σωματείου μας και η Επιτροπή Ακαδημιών, θα ήθελαν να συγχαρούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των U-17 για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στο φετινό πρωτάθλημα, τη σωστή συμπεριφορά που επέδειξαν εντός και εκτός γηπέδου καθ’ όλη την διάρκεια της περιόδου εκπροσωπώντας επάξια το όνομα και την ιστορία του Συλλόγου.

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας. Τον κ. Μιχάλη Θεοχάρους που ήταν προπονητής της ομάδας μέχρι την 8η αγωνιστική, τον Μιχάλη Παρτζίλη προπονητή της ομάδας μέχρι σήμερα, τον γυμναστή Ανδρέα Ιωάννου και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μάκη Μάμα, για τη σημαντική συμβολή τους στην ανάπτυξη των αθλητών μας.

Το ρόστερ της Ανόρθωσης U-17 αποτελείται από τους Παντελή Γεωργίου, Δημήτρη Δημητρίου, Κωνσταντίνο Μουζούρη, Ανδρέα Χ"Αθανασίου, Fredie Westlake, Στυλιανό Αργυρού, Πέτρο Κούλλινο, Κυριάκο Νικολάου, Κυριάκο Πίττα, Κωνσταντίνο Αθανασίου, Σίμο Πασχάλη, Σταύρο Πούννα, Λευτέρη Πατέρα, Έρικ Λεοντίου, Τάσο Αναστασίου, Θεόφιλο Θεοκλη, Emil Rafael Licu, Αβραάμ Αναστασιάδη, Στυλιανό Καλλένο, Παναγιώτη Κέζο και Κωνσταντίνο Φασουλιώτη.

Θα ήταν παράλειψη να μην συγχαρούμε την Ε.Ν.Παραλιμνίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος U17 Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και τον Απόλλωνα Λεμεσού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος U21 Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Εκ της Διεύθυνσης Ακαδημιών

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια