ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΠΟΕΛ 0-1 (pics&video)


Η καλή εμφάνιση στον αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ δεν ήταν αρκετή για να μας χαρίσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ή έστω την ισοπαλία. Ο αγώνας κρίθηκε από το γκολ του Βινίσιους στο 74ο λεπτό.


Η Ανόρθωσις ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ δυνατά ενώ ήταν ανώτερη του αντιπάλου σε όλο το πρώτο ημίχρονο, φτιάχνοντας και σπαταλώντας μια σειρά από ευκαιρίες για να πάρει προβάρισμα στο σκορ. Καλύτερη από αυτές το δοκάρι στο 15', μετά από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεοδώρου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και σε κάποιες στιγμές άναρχο με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στο 74' ήρθε το 0-1 από τον Βινίσιους.

Το σφύριγμα της λήξης - δυο λεπτά μετά το τέλος του ενενηνταλέπτου - βρήκε τον κόσμο της Μεγάλης Κυρίας στεναχωρημένο από το αποτέλεσμα μεν, να χειροκροτεί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών δε.

Ανόρθωση (Νίκος Κωστένογλου): Βαλβέρδ, Οικονόμου, Σιέλης, Λαΐφης, Λοϊζίδης, Θεοδώρου, Μάκος, Γκρικαλασβίλι (Γκαρσία 68'), Φοφανά (Μακρής 65'), Μπεσέρα (Οχαγιόν 78'), Κολαούτι.

Κιτριες: Μάκος, Κολαούτι (4η)

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια