Στάνταρ το πέναλτι και η κόκκινη από Τράττο!


Εντάξει είπαμε η Ανόρθωση φέτος δεν πάει ούτε για πρωτάθλημα, ούτε για τίποτα. Γράφει αρνητικότατα σερί που στιγματίζουν την δυναμική  της ομάδας, έχει να κερδίσει κάτι μήνες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει κιόλας να κάνουμε τα ωραία μας πάνω στα ερείπια της.


Φυσικά οι φίλοι της «Κυρίας» έχουν πια συνηθίσει τις διαιτησίες του κ. Λεόντιου Τράττου και ξέρουν εκ των προτέρων ότι η ομάδα τους θα τελειώσει το ματς με παίκτη λιγότερο ενώ σίγουρα θα σφυριχτεί και ένα πέναλτι εναντίον της ομάδας τους συνήθως ανύπαρκτο ή τουλάχιστον αμφισβητούμενο.

Λίγος περισσότερος σεβασμός από τον πρόεδρο των διαιτητών στο πιο ιστορικό σωματείο του νησιού θα ήταν χρήσιμος.

Δεν λέω ότι η Ανόρθωση έχασε από τον Απόλλωνα λόγων της διαιτησίας απλά αναφέρομαι γενικά στα μεγάλα παράπονα που έχουν οι Ανορθωσιάτες από τον κ. Τράττο. Την προκατάληψη τελικά την δημιουργούν οι ίδιοι οι διαιτητές.

Κατά τα άλλα η ομάδα έκανε άλλη μια ανεπιτυχή προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα. Όλοι περιμένουν πώς και πώς να τελειώσει αυτή η μαρτυρική σεζόν και να αρχίσει η νέα τάξη πραγμάτων με την ελπίδα ότι θα υπάρξουν πραγματικές και ωφέλιμες αλλαγές.

Ο Φαν Λεουβέν βρίσκεται στο ψάξιμο για τεχνικό και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε σημαντικές εξελίξεις για το θέμα. Παίζει πάντως δυνατά το σενάριο ο εκλεκτός να είναι Ολλανδός.

Του Σωτήρη Νικηφόρου
24sports.com.cy

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια