Φούτσαλ : Η προκήρυξη της ΚΟΠ (έτσι παίρνει πρωτάθλημα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ)


ΑΕΚ - ANOΡΘΩΣΗ την Παρασκευή στον "τελικό" πρωταθλήματος στο φουτσαλ. Τι γίνεται όμως αν το παιχνίδι τελειώσει με ακριβώς το ίδιος σκορ όπως στο πρώτο γύρο (στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το τρίποντο με σκορ 0-1)


 Όπως αναφέρει η προκήρυξη της ΚΟΠ σε περίπτωση ισοπαλίας ισχύουν τα πιο κάτω κριτήρια:

Κριτήρια Κατάταξης Ομάδων

Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερες ομάδες κατέχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών, γα την κατάταξη τους θα χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα κατά αυστηρή σειρά κριτήρια.

1. Οι βαθμοί που έχουν κερδηθεί στα παιγνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

2. Η διαφορά τερμάτων υπέρ και κατά στα παιγνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

3. Τα περισσότερα τέρματα υπέρ στα εκτός έδρας παιγνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

4. Η συνολική διαφορά τερμάτων σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

5. Τα περισσότερα τέρματα υπέρ σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Τα σενάρια για να κατακτήσει η ομάδα της Λαρνακας το πρωτάθλημα:

1. Με νίκη η ισοπαλία.  Αν η ΑΕΚ καταφέρει να μην χάσει στο παιχνίδι της Παρασκευής τότε αυτομάτως κατακτά και το πρωτάθλημα.

2. Όμως υπάρχει και ακομα ένα ενδεχόμενο το οποίο είναι να χάσει με το ίδιο ακριβώς σκορ που κέρδισε στον πρώτο γύρο.  Αν η Ανόρθωση κερδίσει με 0-1 τότε το πρωτάθλημα θα κριθεί στην συνολική διαφορά τερμάτων μεταξύ άμυνας και επίθεσης στην οποία η ΑΕΚ υπερτερεί.  Η ΑΕΚ βρίσκεται στο +88 ενώ η Ανόρθωση στο +68

Τα σενάρια για να κατακτήσει η ΑΝΟΡΘΩΣΗ το πρωτάθλημα:

1. Η Ανόρθωση σίγουρα χρειάζεται νίκη.  Όμως η νίκη πρέπει να συνοδεύεται και με πολλά γκολ.  Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Αμμοχώστου πρέπει σίγουρα να σκοράρει δυο τέρματα.  Οποιαδήποτε νίκη με δυο τέρματα υπέρ της Ανόρθωση οι «γαλανόλευκοι» κατακτούν το πρωτάθλημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια