Μοναδικό κίνητρο το οτι δεν έχει τίποτα να κερδίσει αλλά και τίποτα να χασει



Σήμερα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ θα προσπαθήσει να σταματήσει το τραγικό αρνητικό σερί και αν δεν εχει τίποτε πλέον να κερδίσει η ''Μεγάλη Κυρία'' δεν εχει και τιποτα να χάσει...!!!


Η εμφάνιση κόντρα στο ΑΠΟΕΛ έστειλε πολύ θετικά μηνύματα και άπαντες στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ θέλουν να χτίσουν σε αυτή και να συνεχίσουν απο εκεί που έμειναν με το ΑΠΟΕΛ μπας και ερθει σήμερα η πρώτη  νίκη του Νικου Κωστένογλου με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.
Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν με τίποτα έτσι ο Ελλαδίτης κόουτς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Βέγκα, Δημητρίου, Αβραάμ, Ζόρζε και Κολαούτι.

Ο Νικος Κωστένογλου αναμένετε να παρατάξει την ομάδα και πάλι με αρκετές αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια ο Βαλβέρδ, με Σιέλη και Άντιτς κέντρο της αμυνας. Δεξι μπάκ ο Λοϊζίδης και αριστερό ο Λαΐφης. Τριάδα στο κέντρο με Μάκος, Γκριγκαλασβίλι και Μαραγκός. Ενώ Φοφανά και Κάλβο θα είναι στα φτερά και κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ανδρέας Μακρής. Ολα αυτα συμφωνα με τις τελευταίες προπονήσεις πάντα αφού θεση στην 11αδα διεκδικούν και οι Οικονόμου, Μπεσέρα και Οχαγιον καθως και ο Θεοδώρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια