Φούτσαλ : Και άσ’ τους άλλους να πιστεύουν ότι χάσαμε


Η ιστορία του τμήματος φούτσαλ της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τελείωσε στις μικρές κατηγορίες αφου ο πρώτος στόχος του τμήματος που ήταν η άνοδος στην Α' κατηγορία έγινε πραγματικότητα εδώ και περισσότερο από έναν μήνα και κάτι...  



Ο φετινός μαραθώνιος ξεκίνησε περίπου αρχές Οκτωβρίου και τελείωσε μετά τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Όπως πιο πάνω αναφέραμε στόχος που έθεσαν οι υπεύθυνου του τμήματος ήταν η άνοδος και αν έρθει πρωτάθλημα καλώς να ορίσει, και αυτό γιατί πολύ απλά ο βασικός αντίπαλος μας για την φετινή χρονιά ήταν απλά πιο έμπειρος από την δική μας ομάδα.

Υπο τις περιστάσεις η χρονιά θεωρείται άκρως πετυχημένη μιας και ο πρώτιστος στόχος έχει επιτευχθεί και "κυνηγούσαμε" πρωτάθλημα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.
Την ΑΝΟΡΘΩΣΗ και την ΑΕΚ πέρσι τις δύο ομάδες χώριζαν δύο ολόκληρες κατηγορίες αφού όταν το τμήμα φούτσαλ της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ηταν στην τρίτη κατηγορία η ομάδα της Λάρνακας έπαιζε ήδη στην πρώτη κατηγορία...

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, όταν η ομάδα μας ανάγκασε τον πρωταθλητή της Α κατηγορίας να παίξει παράταση για να κερδίσει μια ομάδα η οποία έχει τουλάχιστον το 1/4 σε προϋπολογισμό...
Όσοι παρακολουθούν από κοντά το τμήμα φουτσαλ της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ξέρουν...βλέπουν τα βήματα προόδου που κάνει η ομάδα μας.
Για εμας το τμήμα φούτσαλ ειναι ενας πολυ καλός λόγος (και η πετόσφαιρα φυσικα) να έχουν μπλέ χρωματα τα βράδια της Παρασκευής μας.
Το ξέρουμε και το πιστεύουμε οτι είναι θέμα χρόνου να έρθει η πρώτη επιτυχία για την ομάδα μας αφου ο πρόεδρος της επιτροπής Ανδρέας Παπαλλής και συνεργάτες του καθώς και οι φουτσαλιστές με το τεχνικό τιμ της ομάδας μας δουλεύουν με μεράκι, μεθοδικότητα και αγαπούν αυτό που κάνουν.

Για'αυτό εμείς το ξαναλέμε όσοι νομίζουν ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έχασε την Παρασκευή από την ΑΕΚ...απλά νομίζουν λαθος.
Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα του χρόνου και να βρεθούμε πάλι κοντά σε αυτά α παιδιά που έχουν σαν πρωταρχικό κίνητρο την αγάπη και τον σεβασμό τους προς την φανελα με τον φοινικα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια