M.Μήτρου : «Το εύκολο θύμα»


Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον SuperSportFM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Μαρίνος Μήτρου.


Για τη νέα ήττα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα...

«Μετά από κάθε παιχνίδι λέμε τα ίδια. Οι παίκτες μας προσπάθησαν όμως το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Έχουμε βάλει πλέον στο θεματολόγιο μας και τη διαιτησία. Η αντιμετώπιση που δεχόμαστε είναι ομάδας που ήρθε από εχθρική χώρα. Τα λόγια είναι περιττά. Όταν κάποιος δει τις φάσεις θα διαπιστώσει το αστείο πέναλτι που δόθηκε εναντίον μας από τον ίδιο διαιτητή. Είχαμε ένα πέναλτι ακόμα υπέρ μας και μια κόκκινη. Είμαστε το εύκολο θύμα. Με όλες τις αδυναμίες που έχουμε, όταν κόβεις και τα πόδια των ποδοσφαιριστών τότε δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερα. Το κίνητρο είναι εκεί για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που είναι στεναχωρημένοι με τα όσα βλέπουν. Αναγνωρίζουν τα προβλήματα και παρά την προσπάθεια έχουν αυτή την άδικη αντιμετώπιση».

Για τις 11 ήττες στα τελευταία 12 παιχνίδια...  

«Μας στεναχωρεί όλους. Έτσι έχουν τα δεδομένα. Τουλάχιστον θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα έχουμε καλύτερη τύχη στη συνέχεια. Οφείλουμε να παρουσιαζόμαστε με τον καλύτερο μας εαυτό, ελπίζοντας για το καλύτερο δυνατό».

Για τον προγραμματισμό και το θέμα προπονητή...  

«Δεν έχει τεθεί θέμα προπονητή. Ο κ. Λέουβεν απουσιάζει στο εξωτερικό. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι δεν θα βρίσκονται μαζί μας τη νέα χρονιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια