Ο καθένας από την δίκη του οπτική γωνία...

Βλέποντας και διαβάζοντας τις αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας μας απο την διάσκεψη τύπου και την παρουσίαση των Ολλανδών εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανεις ποσο καχύποπτος και δύσπιστος έγινε ο ο κόσμος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.






Αυτό που έχει ξενίσει περισσότερο το κόσμο ηταν η παρουσία του Φρ.Χατζήμιχαηλ στην απόφαση πρόσληψης του Λέβουεν αλλά και η απάντηση του πρόεδρου στην ερώτηση για τον Ανδρεα Σάντη η καλύτερα η μη απάντηση στην ερώτηση για τον εκπρόσωπο της ομάδας μας στην ΚΟΠ.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ κάνει τεράστια προσπαθεί να κάνει ενα καινούριο ξεκίνημα η κοινή λογική θα έλεγε οτι όλοι θα πρέπει να σταθούμε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια αλλα οπως πιο πανω γράψαμε ο κόσμος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ο πλέον ταλαιπωρημένος οπαδός του νησιού στάθηκε για άλλη μια φορά σε αυτά που ήθελε να ακούσει.

Εν πάση περιπτώσει σκοπός του αρθρου δεν ειναι η προσωπική επίθεση σε κανένα αλλα το πως εμείς στο anorthosinews.blogspot.com είδαμε τους Λέουβεν και Πάους...

Ο μεν κ.Λέουβεν απο τις πρώτες του λέξεις έδειξε ότι ξέρει που ήρθε τη σημαίνει ΑΝΟΡΘΩΣΗ για τον κοσμο της αλλα και τι αντιπροσωπεύει αυτό το όνομα.
Μίλησε για νέο ξεκινημα μίλησε για Αμμόχωστο μίλησε για το 1974 τέλος πάντων έδειξε ο άνθρωπος οτι ήρθε διαβασμένος... Ζήτησε φυσικα και το αυτονόητο ...χρόνο και υπομονή δίνοντας και το παράδειγμα της Τσέλσι ! Μίλησε για υγεία στο οικονομικό και για ισορροπία στην ποιότητα προσωπικού ! Ανάφερε για το νεοσύστατο τμήμα ανίχνευσης ταλέντων που ήδη έπιασε δουλειά με τον Κώστα Κωνσταντίνου και το Γιακομπσον.
Εν κατακλείδι έδειξε να είναι γνώστης του επικοινωνιακού παιχνιδιού σαν πρώην δημοσιογραφος.

Οσο για τον προπονητης μας Αντρέ Πάους δεν μπορέσαμε να εξάγουμε και πολλά αφού δεν ήταν και πολλά αυτά που μας ειπε. Άνθρωπος σοβαρός μετρημένος εδειξε ...

Όλα αυτά αλλα και αλλα πολλά μπορεί κανεις να διηγηθεί την σημερινή μερα απο την διάσκεψη τύπου - γνωριμίας με τους Λέουβεν και Πάους...φυσικά σας είπαμε και πιο πάνω, ολοι έχουν να πουν κατι ο καθένας απο το δικο του στρατόπεδο...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια