Ανδρέας Αβραάμ στο anorthosinews : "Ο κ. Πάους μας έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή"

Ήρθε στην ομάδα μας με τις καλύτερες προοπτικές. Η μεταγραφή του από την Ομόνοια Λευκωσίας έφερε απίστευτη χαρά στους οπαδούς μας και αναστάτωση στους αντιπάλους. Η συνεχεία γνωστή. Χάνεται το πρωτάθλημα της σεζόν 2012-2013 ενώ η περσινή χρόνια χειρότερη των χειροτέρων. Το αστρο του Ανδρέα Αβραάμ στην Ανόρθωση ψάχνει την δική του αναγέννηση. 











Πολλοί τον έχουν αποκαλέσει τελειωμένο κάτι που ο ίδιος το αρνείται ενώ αντίθετα πιστεύει και το διατυμπανίζει ότι έχει πολλά να προσφέρει και στην Ανόρθωση αλλά και στον ίδιο. Με το τέλος της δεύτερης εβδομάδας προπονήσεων τον συναντήσαμε και συζητήσαμε μαζί του, τους δικούς του προβληματισμούς, τις δίκες του προσδοκίες και στόχους όσο για αυτόν αλλά ακόμα περισσότερο για την ομάδα μας…

Ο ίδιος πάντα πρόσχαρος άνοιξε την συζήτηση και μας σχολίασε τον «Aνορθωσιάτη» Ανδρέα και μας το τόνισε ότι ούτε ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος με την μέχρι στιγμής πρόσφορα του καθώς ξέρει και πιστεύει στις δυνατότητες του. 

«Η θέση μου είναι στα άκρα της επίθεσης αλλά όποτε μου ζητήθηκε αγωνιστικά και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Άλλοτε με επιτυχία άλλοτε με όχι τόση καλή παρουσία. Ποτέ όμως και σε κανένα δεν αρνήθηκα τίποτα. Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όπου μου ζητηθεί να αγωνιστώ» ήταν το σχόλιο του για την μέχρι τώρα του παρουσία στην Ανόρθωση.

«O Ανδρέας έχει πολλά να προσφέρει ακόμα. Θέλει και μπορεί να προσφέρει. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ξεκίνησαν παράξενα αλλά είναι όλα πολύ πιο επαγγελματικά. Ο κ. Λεουβεν είναι απίστευτος άνθρωπος. Οι γνώσεις του και οι εμπειρίες του τεράστιες και σε αυτό βασίζεται να κτίσει την νεα Ανόρθωση.! Επίσης απίστευτη δουλεία κάνουμε και με τον προπονητή. Ο κ. Παους μας έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή.»

Η κουβέντα μας συνεχιστικέ για το κλίμα στην ομάδα και την προετοιμασία στις Πλατρες. Ο Αντρέας συνέχισε να μας τονίζει την καλή δουλεία που γίνεται αλλά και για το καλό κλίμα που αναπτύσσεται στην ομάδα.

«Γινόμαστε σιγά σιγά μια όμορφη ποδοσφαιρική οικογένεια. Περνούμε πολλές ώρες μαζί και αυτό μας κάνει να ερχόμαστε ακόμα ποιο κοντά. Οι πιο παλιοί το επιδιώξαμε αυτό και με την παρότρυνση του κ. Λεουβεν προσπαθούμε να περάσουμε στους νέους το μεγαλείο της ομάδας. Να καταλάβουν τι είναι Ανόρθωση.»














«Η περσινή χρόνια όμως μας έχει στιγματίσει» ήταν μια φράση που είπε εκεί που η συζήτηση μας περιπλανιόταν πλέον σε άσχετες κουβέντες. 

«Tο περσινό ήταν ίσως η χειρότερη σελίδα στην σπουδαία σελίδα της ιστορίας της ομάδας. Ήταν κάτι ανεπίτρεπτο. Το συγνωμη είναι πολύ λίγο προς τον κόσμο μας. Ο Ανορθωσιατης πλέον θέλει έργα. Άμεσα δεν ξέρω αν θα τα δει, και εννοώ τους τίτλους, αλλά σίγουρα τώρα γίνεται πολύ καλή δουλεία από όλους και σίγουρα θα δει καλό ποδόσφαιρο. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία κάνουν ότι είναι δυνατόν για να το πετυχουμε αυτό. Σε όλο αυτό χρειάζεται και ο κόσμος. Ο κόσμος πρέπει να βρεθεί κοντά μας. Τον έχουμε ανάγκη και εμείς αλλά ακόμα περισσότερο η διοίκηση.»

Για το αν δυσκολεύτηκε να απαντήσει στο νέο συμβόλαιο που του προτάθηκε με μειωμένες απολαβές. Η απάντηση του και πάλι ξεκάθαρη. «Φυσικά και όχι. Η καθυστέρηση ήταν γιατί απουσίαζα για τον μηνά του μέλιτος. Από την πρώτη στιγμή συμφώνησα με τους καινούριους όρους του συμβολαίου. Κατανοώ και καταλαβαίνω πλήρως τις συνθήκες των καιρών. Είναι η δεύτερη φορά που συμφωνούμε σε μείωση. Προτεραιότητα μου αυτή την στιγμή δεν είναι τα λεφτά. Αυτή την στιγμή πάνω από όλα είναι ο Ανδρέας Αβραάμ να προσφέρει όσα μπορεί στην ομάδα του».













Τελειώνοντας ο Ανδρέας έκανε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί κοντά στην ομάδα γιατί η ομάδα όπως ανάφερε τώρα τον χρειάζεται ακόμα περισσότερο.

«Τώρα είναι η ώρα του κόσμου. Είμαι σίγουρος ότι τώρα στα δύσκολα θα φάνει η αγάπη τους. Τώρα στα δύσκολα θα μας δώσουν την δύναμη που μας χρειάζεται. ΑΜΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.» ...κάπως έτσι τελειώσαμε το κομμάτι συνέντευξη με τον Αντρέα Αβραάμ. 


Εμείς κρατήσαμε την όρεξη του για δουλεία και την συνεχή του αναφορά σε ένα διαφορετικό Αβραάμ στην φετινή χρόνια. Στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί αλλά και την πολύ καλή δουλεία που γίνεται. Τον κ. Λεουβεν αλλά και τον κ. Παους. Γενικά μας έβγαλε κάτι πολύ το θετικό και ότι τα λάθη του παρελθόντος πλέον είναι μόνο υποθέσεις που πρέπει να λύσει η διοίκηση.

του Ανδρέα Χριστοδούλου


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια