Εκνευρισμένος ο πρόεδρος Πουλλαΐδης με Κουτσοκούνη

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης είναι εντονα προβληματισμένος και πολύ εκνευρισμένος με τον προεδρο της ΚΟΠ Κώστα Κουτσοκούμνη για τη στάση του, αναφορικά με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας μας. 








Ο πρόεδρος της ομάδας μας ομάδας οπως και παλαιοτερα σας εχουμε ενημερωση έχει συμφωνήσει σε όλα με την Cytavision για την επόμενη πενταετία, για ένα ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ωστόσο δεν είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει η συμφωνία αφού η ομαδα μας εχει συμφωνήσει με την ΚΟΠ για την τριετία 2016-19, για ποσό 1,1 εκατομμύρια.

Ο προεδρος της ΚΟΠ δεν αποδέχεται ακύρωση της συμφωνίας, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε επικοινωνία μεταξύ Πουλλαΐδη-Κουτσοκούνη σε πολύ έντονο ύφος.  Απο πλευρας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ο κ.Πουλλαΐδης παρουσιάζετε ιδιαίτερα ενοχλημένος, αφού θεωρεί πως ο πρόεδρος της ΚΟΠ τον ξεγέλασε, καθώς όταν συμφώνησαν στο θέμα των τηλεοπτικών, υποστηρίζει πως του είχε πει ότι εάν έβρισκε μία καλύτερη προσφορά τότε δεν θα ίσχυε η μεταξύ τους συμφωνία.

 Μετα και απο αυτη την εξεληξη ο κ.Πουλλαιδης είναι αποφασισμένος να τραβήξει την όλη υπόθεση στα άκρα αφήνοντας την ΚΟΠ πίσω του και να προχωρήσει τη συμφωνία με τη Cytavision!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια