Τα είπε με Αντιτς και Βαλβέρδ ο Πουλλαίδης

Συνάντηση με τους Ματιέ Βαλβέρδε και Μάρκο Άντιτς είχε ο Χρίστος Πουλλαΐδης, για το καυτό θέμα αποδέσμευσης ή μείωσης των συμβολαίων των δύο ποδοσφαιριστών



Οι δύο παίκτης είναι από τους πλέον υψιλόμισθους για τα σημερινά δεδομένα της ομάδας, και με δεδομένο ότι ο Τεντ Φαν Λέουβεν θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητοι στο πλάνο, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης αναζητεί την χρυσή τομή για να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την σημαντική εκκρεμότητα.

Στους δύο ποδοσφαιριστές είχε προταθεί μια συμβιβαστική λύση και να αποχωρήσουν, ωστόσο δεν αποδέχθηκαν τις προτάσεις που τους έγιναν, έτσι έγινε προσπάθεια για αναπροσαρμογή συμβολαίων με χαμηλότερους οικονομικούς όρους. Ωστόσο, και πάλι δεν βρέθηκε λύση, αφού οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν ταυτόχρονη επέκταση συμβολαίων.

Σημειώνεται ότι, το συμβόλαιο του Βαλβέρδε με την ΑΝόρθωση ανέρχεται στις 170 χιλιάδες ευρώ ετησίως, όμως με τους φόρους και τα υπόλοιπα έξοδα στοιχίζει 200 χιλιάδες ευρώ. Το συμβόλαιο του Μάρκο Άντιτς αγγίζει τις 130 χιλιάδες ευρώ ετησίως, όμως στοιχίζει στο σύλλογο 170 χιλιάδες.

Ο Πουλλαΐδης ανέλαβε δράση και κατά την διάρκεια της σημερινής συνάντησης, τους έκανε νέα πρόταση της διοίκησης, χωρίς να διαρρεύσουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Πλέον, αναμένεται η απάντηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια