Μήτρου : "Εχουμε προχωρημένες επαφές με την εναλλακτική λύση του Μποργκ"

Την ανακοίνωση του Προέδρου Χρίστου Πουλλαϊδη, την προετοιμασία της Ανόρθωσης και τα ανοικτά μετεγγραφικά ζητήματα της ομάδας, σχολίασε στο Ράδιο Πρώτο, ο εκπρόσωπος Τύπου Μαρίνος Μήτρου.   







Για την ανακοίνωση του Χρίστου Πουλλαίδη:

«Ο κ. Πουλλαϊδης ήθελε να βγάλει προς τα έξω αυτά που αισθανόταν και το έπραξε, όντως, σε αυστηρός ύφος γιατί το θέμα αυτό πρέπει να το προσεγγίσουμε με την δέουσα σοβαρότητα. Ο Πρόεδρος έδωσε το στίγμα για το πως θα κινηθεί από δω και στο εξής. Ο κόσμος έλαβε σοβαρά υπόψη τα λεγόμενα του κ. Πουλλαϊδη, θέλει να τον στηρίξει και ζητά την λήψη μέτρων. Αυτά θ’ αποφασισθούν στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή. Ο κόσμος θέλει να δει πράξεις για τα κρούσματα βίας».

Για την προετοιμασία της «Κυρίας»:

«Η ομάδα βρίσκεται στις Πλάτρες για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της, η οποία κινείται σε εντατικούς ρυθμούς σε τέλειες συνθήκες από κάθε άποψη. Την Παρασκευή ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος  και το Σάββατο θα διεξαχθεί το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, κεκλεισμένων των θυρών μετά από επιθυμία των προπονητών».

Τα μετεγγραφικά ζητήματα:

«Έίμαστε σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και έχουμε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή που μπορεί να θεωρηθεί εναλλακτική λύση του Μποργκ ενώ θέλουμε ακόμη ένα παίκτη στης άμυνα ο οποίος θα κάνει τη διαφορά. Τις επόμενες ημέρες ευελπιστούμε να υπογράψει και ο επιθετικός που θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης της ομάδας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια