Τι κοινό έχουν όλοι

Οι προσπάθειες ενίσχυσης συνεχίζονται στην Ανόρθωση με τα ονόματα που απασχολούν καθημερινά να είναι αυτά των Γκονζάλο Γκαρσία, Ντένις Τονούτσι και εσχάτως του Τσινέντου Εντέ.







Παράλληλα βάζουμε στην εξίσωση και αυτούς που αποκτήθηκαν (Νούχου, Ιακοβένκο, Σεράν, Μαισουράντζε, Αμπουρχάνια) και βγαίνει ένα αβίαστο συμπέρασμα για τις επιλογές Τεν Φαν Λίουεν και το κοινό που έχουν. Όλοι μετρούν κάποιες συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους τουλάχιστον σε επίπεδο μικρών εθνικών.

Ο Ολλανδός, όπως και κάθε άνθρωπος του είδους του στην Ευρώπη, παρακολουθεί με μανία τα τουρνουά εθνικών ομάδων και δεν είναι τυχαίο πως με το που ήρθε το πρώτο πράγμα που έκανε είναι να πάει να δει τον όμιλο της Κύπρου U19. Το ταξίδι ήταν πρώτιστα για να δει το επίπεδο της χώρας μας σε αυτές τις ηλικίες αλλά και για ψώνια, αφού πήρε τον Αμπουρχάνια και το έψαξε και για άλλες περιπτώσεις. Από όλους αυτούς που συζητήθηκαν (και ο Μπικέι είχε συμμετοχές καθώς και ο Νέμεθ) συναντά κανείς παίκτες που τους «ψάρεψαν» οι σκάουτερ από τα τουρνουά των μικρών εθνικών ομάδων. Ακόμα κι ο Κάλβο που τελικά έμεινε έπαιξε στις μικρές Εθνικές της Ισπανίας. Εξαίρεση αποτελεί ο Σεράν που δεν έχει τέτοιες συμμετοχές.

Αν θες με μικρό μπάτζετ να πάρεις παίκτη με προοπτική, είτε ψάχνεις παίκτες μικρούς που δεν «ακρίβυναν» ακόμα, είτε κοιτάζεις παίκτες που σε μικρή ηλικία ξεχώρισαν αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν διαφορά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Με την ελπίδα πως θα κάνουν νέα αρχή σε σένα.


πηγή : 24sports.com.cy



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια