Άλλες ειδήσεις : Συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ με τους Γενικούς Διευθυντές των Σωματείων

Συνάντηση με τους Γενικούς Διευθυντές των Σωματείων Α’ Κατηγορίας είχε το απόγευμα της Τρίτης (22/07) ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης.









Θέμα της συνάντησης ήταν οι εισηγήσεις των Γενικών Διευθυντών των Σωματείων για κάποιες τροποποιήσεις στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας περιόδου 2014-2015.

 «Το πόστο που κατέχεται στα Σωματεία σας είναι σημαντικό και πάντα οι εισηγήσεις σας είναι ευπρόσδεκτες. Ασχολείται καθημερινά με το ποδόσφαιρο, γνωρίζετε την προκήρυξη και οι απόψεις σας μας ενδιαφέρουν»,  ήταν το εισαγωγικό σχόλιο του κ. Κουτσκοκούμνη στην χθεσινή συνάντηση.
Στη συνέχεια, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τιμολόγηση των εισιτηρίων, τη διαχείριση των εισιτηρίων και το διαμοιρασμό τους, τις στολές των ομάδων, τις εμπορικές εκδηλώσεις πριν τους αγώνες καθώς και θέματα ποινών και πειθαρχικών κανονισμών.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και χαρακτηρίστηκε από όλους ως χρήσιμη και εποικοδομητική,  με τους εκπροσώπους των Σωματείων να εκφράζουν την άποψη πως τέτοιες συναντήσεις θα πρέπει να γίνονται συχνότερα, κάτι που αντιμετωπίστηκε θετικά από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών τους εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ ο Ευθύμιος Αγαθοκλέους, εκ μέρους της ΑΕΛ ο Πλουτής Αβραάμ, εκ μέρους του Απόλλωνα ο Γιώργος Παπαγιάννης, εκ μέρους της Ομόνοιας ο Παύλος Νικολαϊδης, εκ μέρους της Ανόρθωσης ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους, εκ μέρους της ΑΕΚ Λάρνακας ο Αυξέντης Ευαγγέλου και ο Εύμαιος Ευθυμιάδης, εκ μέρους της Νέας Σαλαμίνας ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου, εκ μέρους της Αγίας Νάπας ο Μάριος Γιαννούκος και εκ μέρους του Οθέλλου Αθηαίνου ο Χρίστος Μαλέκκος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια