Μήτρου : "Αν απαντήσει θετικά η εναλλακτική Τονούτσι...."


Για τα μεταγραφικά θέματα που αφορούν στην Ανόρθωση και όχι μόνο μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο ε.τ. της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου. 

Οι δηλώσεις του:


Για Εντέ και Γκαρσία: 

«Ήταν δυο μεταγραφές που καθυστέρησαν αρκετά, αλλά ευτυχώς έκλεισαν αισίως, τους ήθελε πολύ ο Τεντ Φαν Λέουβεν και δίνουν ποιότητα μεσοεπιθετικά στην ομάδα. Το ζητούμενο είναι να βοηθήσουν όντως εμπράκτως την ομάδα. Ο Γκαρσία δεν είχε καλή χρονιά πέρσι, όπως και όλη η ομάδα, ευελπιστούμε ότι φέτος θα μας δώσει αυτά που μπορεί. Όσον αφορά τον Εντέ παρουσιάζει μια κάμψη στην απόδοση του τα τελευταία χρόνια, αλλά ο διευθυντής ποδοσφαίρου πιστεύει ότι στην Ανόρθωση θα κάνει νέο ξεκίνημα. Θέλουμε να κερδίσουμε και οι δυο μέσα από αυτή τη συνεργασία».

Για Τονούτσι:

 «Ο υποψήφιος για τη θέση του αμυντικού είναι ο Τονούτσι, έχουμε εντοπίσει κάποια άλλη λύση, αν η απάντηση είναι θετική και ο Ιταλός δεν έχει απαντήσει ακόμη, θα προχωρήσουμε με τον άλλο ποδοσφαιριστή. Θα περιμένουμε πάντως ακόμη μερικές μέρες για τον Τονούτσι. Απομένει άλλη μια θέση για την επίθεση και ίσως τραβήξει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αυτό το θέμα».

Για αναβολή πρεμιέρας: 

«Μας βόλεψε είναι η αλήθεια, ώστε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Για να δέσουν καλύτερα όλοι οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους».

Για φιλικό: 

«Το ψάχνουμε για φιλικό, λόγω του ότι είναι περιορισμένες οι επιλογές, αφού αρχίζει το πρωτάθλημα. Περιμένουμε από ΚΟΠ να μας ενημερώσει πότε μπορούμε να δώσουμε φιλικό παιγνίδι και θα ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια