Γκαρσία : " Δεν με βοηθούσε πολύ ο τρόπος που έπαιζε η ομάδα πέρυσι"


Προτού αναχωρήσει για την Ισπανία προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις από τη στιγμή που δεν μπορεί να προπονηθεί λόγω της επέμβασης σκωληκοειδίτιδας που υποβλήθηκε o Γκονζάλο μίλησε στη SPORTDAY για τη νέα χρονιά.


«Είμαι ικανοποιημένος που θα συνεχίσω στην Ανόρθωση», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Είδα ότι αρκετά πράγματα αλλάζουν. Όλα είναι διαφορετικά. Η ομάδα δουλεύει πλέον πιο επαγγελματικά. Θα είναι φυσικά μια δύσκολη χρονιά. Το μπάτζετ είναι πιο χαμηλό λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Πέρυσι είχαμε πολλά προβλήματα, φέτος όμως γίνεται προσπάθεια να αλλάξει η κατάσταση. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει νίκες και πρωτάθλημα, το σωστό όμως είναι να προχωράμε βήμα βήμα».

Είναι προφανές πως ο Γκαρσία θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αλλά δεν κρύβει την αισιοδοξία του. «Θα δούμε τους στόχους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Φτιάχνουμε μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή. Είδα το φιλικό με την ΑΕΚ και πραγματικά είναι όλα καινούρια. Οι παίκτες, ο τρόπος παιχνιδιού. Μου άρεσε όμως η ομάδα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Αν όλα πάνε καλά, δουλεύουμε επαγγελματικά και δεν προκύψουν προβλήματα θα είμαστε δυνατοί. Θα έχουμε καλά αποτελέσματα», τόνισε.

Όσον αφορά τον εαυτό του, υπογράμμισε πως τη νέα σεζόν μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω. «Αν προσέξεις, δεν είχα κακούς αριθμούς πέρυσι. Όμως είναι αλήθεια πως δεν με βοηθούσε πολύ ο τρόπος που έπαιζε η ομάδα. Σίγουρα φέτος μπορώ να δώσω περισσότερα και να ‘μια καλύτερος, φτάνει να   μην έχω τραυματισμούς», σημείωσε, ενώ καταλήγοντας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τεντ Φαν Λέουβεν, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Ολλανδία.

«Ξέρω τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει. Χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα πως θα εργαστεί στην Ανόρθωση. Γνωρίζω πολύ καλά τι έκανε στην Ολλανδία. Αν έχει το χρόνο να δουλέψει, τότε μπορεί να προσφέρει πολλά. Μπορεί να δημιουργήσει μια δυνατή Ανόρθωση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια