Μήτρου : "Να μην παρασυρθούμε από μια νίκη, έρχεται δύσκολο πρόγραμμα"


Ικανοποίηση επικρατεί στην Ανόρθωση για τη νίκη σε βάρος της ΑΕΚ. «Μπορεί να ήρθε στο φινάλε η δραματική νίκη, όμως θεωρώ ότι η Ανόρθωση άξιζε πολύ πιο νωρίς να σκοράρει και να καθαρίσει τον αγώνα. Στο τέλος απονεμήθηκε δικαιοσύνη. Ήταν θετική η παρουσία μας μιας και βελτιωθήκαμε σε κάποια σημεία σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.  Υπάρχει μια θετική αύρα στην ομάδα και φαίνεται ότι οι ποδοσφαιριστές τα βρίσκουν μεταξύ τους» ανέφερε αρχικά στον SuperSportFM, ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου.

Για τον Πάους...  

«Μαζί με όλη του την ομάδα, δουλεύουν ακατάπαυστα. Έγινε σκληρή δουλειά και στο  στάδιο της προετοιμασίας και τώρα φαίνεται να αποδίδει. Υπάρχουν παίκτες από την περσινή χρονιά που τους βλέπουμε με αλλαγμένο πρόσωπο. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει συνέχεια και να σταθεροποιηθούν σε ψηλό επίπεδο».

Για τον Σαμπάλα που αγωνίστηκε στα τελευταία στάδια...  

«Πήρε τα πρώτα του λεπτά και φάνηκε ότι είχε καλές τοποθετήσεις. Αν πάρει περισσότερο χρόνο θα μπορέσει να σκοράρει».

Για τον Γκαρσία...  

«Μπαίνει και αυτός στο ρυθμό της υπόλοιπης ομάδας».

Για την προοπτική της ομάδας...

«Υπάρχει το βάθος για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε. Χρειάζεται όμως υπομονή. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε μετά από μια νίκη. Έρχεται ένα φορτωμένο πρόγραμμα».

Για τον κόσμο...  

«Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε. Εκτίμησε και αναγνώρισε την καλή παρουσία στην πρεμιέρα και ήρθε χθες στο γήπεδο. Ήταν δυναμικός και υποστήριξε τους ποδοσφαιριστές».

Για τον αγώνα με τον Ερμή...

«Δεν προέκυψαν προβλήματα. Είναι το πρόβλημα του Δημητρίου, όμως αν δεν είναι έτοιμος   δεν θα ρισκάρουμε τη συμμετοχή του».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια