ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ : Η Ανόρθωση στηρίζει το ίδρυμα Χριστίνας Αποστόλου


Μέσω ανακοίνωσης, η διοίκηση της Ανόρθωσης δηλώνει την στήριξη της στη «γιορτή αγάπης & ανθρωπιάς» που διοργανώνει το ίδρυμα Χριστίνας Αποστόλου και παραχώρησε μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές, η οποία θα δημοπρατηθεί για στήριξη του ιδρύματος.

Η ανακοίνωση:

"Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, στηρίζει την «γιορτή αγάπης & ανθρωπιάς» που διοργανώνει και φέτος το ίδρυμα Χριστίνας Αποστόλου, αυτό το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου από τις 17:30 μέχρι τις 23:30 στο Δημοτικό Κήπο Λάρνακας.

Πρόκειται για ένα πανηγύρι χαράς και προσφοράς όπου συμμετέχουν ορχήστρες, χορωδίες, μουσικά και χορευτικά σύνολα, θέατρο σκιών, καραγκιόζης, αστεροσκοπείο και άλλα παιχνίδια.

Το ίδρυμα «Χριστίνα Α. Αποστόλου» είναι ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον.

Η Ανόρθωσις παραχώρησε μια υπογεγραμμένη φανέλα και μια υπογεγραμμένη μπάλα από όλους τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίες θα δημοπρατηθούν για την οικονομική στήριξη του ιδρύματος."


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια