Μαραγκός : "Δεν υπήρχε τύχη, αξίζαμε να κερδίσουμε και αυτό κάναμε"


Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Πρώτο ήταν ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Χρήστος Μαραγκός την Τετάρτη που μας πέρασε. Ο αμυντικός μέσος της Κυρίας, τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως οι στιγμές που περνά στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι οι καλύτερες των τελευταίων ετών. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τις δυο πρώτες αγωνιστικές:

«Παρόλο που η ομάδα ήταν καλή και με την Ομόνοια δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Στον αγώνα με την ΑΕΚ θέλαμε την ουσία. Ευτυχώς ήρθε στο τελευταίο λεπτό και αυτός μας χαροποιεί. Η νίκη θα μας βοηθήσει στην συνέχεια. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και για μας τους ποδοσφαιριστές η νίκη ήταν μια τονωτική ένεση για τη συνέχεια»

Αυτοπεποίθηση και καλό κλίμα:

«Μια καινούργια ομάδα θέλει και την τύχη και το αποτέλεσμα. Δεν θεωρώ ότι υπήρχε τύχη κόντρα στην ΑΕΚ. Αξίζαμε να κερδίσουμε και αυτό κάναμε. Όταν μια ομάδα είναι καινούργια με νεαρούς ποδοσφαιριστές χρειάζεται να κερδίζει γιατί αυτό είναι το σημαντικό. Αυτό που κάνουν να έχει και αποτέλεσμα»

Για το χειροκρότημα του κόσμου: «Αυτό το μήνα βλέπω και νιώθω τον κόσμο κάπως διαφορετικό. Μετά από κάποιο καιρό αρκετός κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, αφού μόνο έτσι ξέρει ότι θα γίνει κάτι.  Ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα και θα ήταν λάθος να έβαζε πίεση από την αρχή. Αν συνεχίσει έτσι ο κόσμος θα έρθει μια ομάδα που θα παλεύει μέχρι το τέλος όλα τα παιχνίδια»

Για την χρονιά: 

«Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Έχουμε θέσει κάποιους στόχους, πλάνα και ελπίζω να υλοποιηθούν. Γίνεται καλή δουλειά και είναι σημαντικό να δοθεί χρόνος για να κτιστεί κάτι. Ήρθε η στιγμή για την Ανόρθωση να κάνει κάτι, να κάνει το βήμα προς τα μπρος»

Χωρίς πίεση: «Υπήρχε αρκετός χρόνος για την ομάδα και τον τεχνικό διευθυντή για να κτίσει την ομάδα που ήθελε. Θεωρώ ότι έγινε καλή δουλεία. Οι παίκτες που ήρθαν θα βοηθήσουν την ομάδα να κάνει αυτό που θέλει. Άρχισαν ήδη και φαίνονται τα αποτελέσματα»

Για την εμπειρία : 

«Όταν είσαι χρόνια σε κάποια ομάδα, έχεις κάποια καθήκοντα. Κάποια πράγματα κυλούν από μόνα τους. Υπάρχει στην ομάδα καλή νοοτροπία, καλή διάθεση και δεν υπάρχουν προβλήματα. Είναι κάτι που πάει από μόνο του. Από το ξεκίνημα η κατάσταση είναι από τις καλύτερες που ζω στη Ανόρθωση. Όλοι σέβονται όλους και είναι τα χαρακτηριστικά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

Για τη συνέχεια: 

«Κάθε παιχνίδι πρέπει να είσαι έτοιμος. Πολύ παίκτες καταλαβαίνουν τη σημαίνει Ανόρθωση. Δεν μπορείς να κτίσεις χωρίς να πάρεις αποτελέσματα. Αυτό θεωρώ ότι είναι κατανοητό από τους παίκτες γιατί γνωρίζουν που είναι. Η ιστορία είναι εκεί»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια