Εντέ: «Να ξαναβρεθεί η ομάδα εκεί που ήταν κάποτε»


Τη φιλοδοξία να βοηθήσει την ομάδα του να ξαναζήσει επιτυχίες ανάλογες με αυτές του πρόσφατου παρελθόντος εξέφρασε με δηλώσεις του στο shootadgoal.com ο Τσινεντού Εντέ, μετά το τέλος του αγώνα της Ανόρθωσης απέναντι στην Ομόνοια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:


Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: 

«Νομίζω ότι είχαμε καλή κίνηση με τη μπάλα και παίξαμε καλά για την περισσότερη ώρα, αλλά κάποια λάθη που κάναμε και η πολύ καλή μεταφορά μπάλας της Ομόνοιας μας στοίχισαν ένα γκολ σε κάθε λάθος. Έχουμε μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες και ίσως χρειαζόμαστε χρόνο για να συνηθίσει ο ένας τον άλλο. Όμως όσοι είδαν το παιχνίδι είδαν ότι αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και σε κάθε παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα γινόμαστε πιο σταθεροί στο παιχνίδι μας».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Ο στόχος μου είναι να μπω σε αγωνιστικό ρυθμό ξανά και να πετύχω και να βοηθήσω την ομάδα να ξαναβρεθεί εκεί που ήταν κάποτε. Αν φτάσω σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω αυτή την ομάδα».

Για το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος:

 «Δεν είδα πολλά. Είναι πολύ νωρίς για μένα για να δώσω προγνωστικά αλλά σε τεχνικό επίπεδο είναι ένα αρκετά καλό πρωτάθλημα με καλούς παίκτες, που μπορούν να ντιμπλάρουν και να κάνουν πράγματα με τη μπάλα. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που με έχουν εντυπωσιάσει».

Για τις καιρικές συνθήκες: 

«Πρέπει να συνηθίσεις με την υγρασία και τα υπόλοιπα, αλλά σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε βδομάδα και σε κάθε μέρα που μένω εδώ το σώμα μου θα συνηθίζει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια