Μήτρου : "Eξαιρετικά επικίνδυνη και φιλόδοξη ομάδα o Eρμής"


Μόνο τη νίκη θέλουν στην Ανόρθωση ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερμή ανέφερε στον SuperSportFM, ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου.

«Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας και συνεχίζουμε με αισιοδοξία την προσπάθεια. Θα ήταν άσχημο να μην κερδίζαμε ούτε στη δεύτερη καλή εμφάνιση, όμως κόντρα στην ΑΕΚ, τα καταφέραμε. Το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλουμε απέναντι στον Ερμή είναι η νίκη, χωρίς όμως να υποτιμούμε τις πολλές δυσκολίες που κρύβει αυτός ο αγώνας. Ο Ερμής κέρδισε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και φιλόδοξη ομάδα. Η ομάδα μας έχει στόχους τη φετινή περίοδο. Χρειαζόμαστε τα αποτελέσματα, τους βαθμούς για να είμαστε στους στόχους μας από την αρχή της περιόδου»

Για τον κόσμο...  

«Το πρώτο μεγάλο στοίχημα της φετινής χρονιάς, ήταν να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του κόσμου στα δύο παιχνίδια που δώσαμε. Αυτό όμως θα πρέπει να έχει διάρκεια και συνέχεια. Τον φέραμε στο γήπεδο, τώρα πρέπει να τον κρατήσουμε και να τον αυξήσουμε».

Για το κοινό αίτημα για αλλαγή της μέρας διεξαγωγής του αγώνα με την Αγία Νάπα...

«Εκκρεμεί το αίτημα. Εκείνο που είναι δεδομένο, είναι ότι θα δώσουμε τρία παιχνίδια σε έξι μέρες. Αναμένουμε και αν υπάρξει αλλαγή για να ενημερώσουμε τον κόσμο».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια