Η Ανόρθωση τοποθετείται για τον ΦΠΑ


Με ανακοίνωση το πρωί της Τετάρτης, η διοίκηση της Ανόρθωσης τοποθετείται επί δημοσιεύματος γύρω από τις οφειλές της στον ΦΠΑ και σημειώνει πως είναι συνεπέστατη...

Αναλυτικά:

"Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί να τοποθετηθεί επί του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της ημερήσιας εφημερίδας «Πολίτης», το οποίο εμφανίζει την ομάδα μας ως μεγαλοοφειλέτη στο ΦΠΑ και δήθεν «κυνηγημένη» από την Υπηρεσία για τις οφειλές της. Οι αριθμοί οι οποίοι παρουσιάζονται στο άρθρο δεν συνάδουν με τα δικά μας αρχεία.

Περαιτέρω, προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, επιθυμούμε να ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

1. Οι οφειλές μέχρι τον Δεκέμβριο του 1998 είναι παγοποιημένες με απόφαση του κράτους. Οφειλές από το 1999 μέχρι τον Μάιο του 2007, δυνάμει απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου επί Τάσσου Παπαδόπουλου, θα καλυφθούν από κρατικές χορηγίες.

2. Από τον Ιούνιο του 2007 έως τον Δεκέμβριο του 2013, οι συσσωρευμένες οφειλές θα αποπληρωθούν σε 60 δόσεις, με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου το 2014 επί Νίκου Αναστασιάδη. Ήδη η Ανόρθωσις είναι συνεπέσταση στη συγκεκριμένη υποχρέωση που ανέλαβε για να αποπληρώνει τις δόσεις της.

3. Για το τρέχον έτος, οι οφειλές μας στο ΦΠΑ είναι πλήρως εξοφλημένες και αυτό πιστοποιείται από το γεγονός ότι η ομάδα εξετάζεται από τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, στα οποία είναι πλήρως συμμορφωμένη.

Θεωρούμε ότι ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου είναι άκρως παραπλανητικός και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια