ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ιωνά, ζητά τη βοήθεια του Κετσπάγια!


Θέλεις, κύριε Ιωνά Νικολάου, να εφαρμοστεί η κάρτα φιλάθλου; Ζήτα τη βοήθεια του Τιμούρ Κετσπάγια! Ήταν «οδοστρωτήρας» ο Γεωργιανός στις δηλώσεις του στον SuperSportFM για το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να τα «χώσει» και στους πολιτικούς που διατυπώνουν ενστάσεις για την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου.

«Εγώ αγαπώ την ομάδα μου, θα βγάλω την κάρτα, θα πάω στο γήπεδο και όταν τελειώσει ο αγώνας θα πάω σπίτι. Έχουμε διαβατήριο, ταυτότητα, κάρτα για το σούπερ μάρκετ, κάρτα για την τράπεζα, κάρτα για το καφενείο. Έχουμε ένα σπίτι γεμάτο κάρτες! Αν θέλει κάποιος να σε ελέγξει είναι γιατί έχεις κάνει κάτι κακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τιμούρ Κετσπάγια τονίζοντας ότι όλοι όσοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε, δεν θα έπρεπε να έχουν πρόβλημα με την κάρτα φιλάθλου.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στην δραστική μείωση των κρουσμάτων βίας στα γήπεδά μας: 

«Τώρα που δεν πηγαίνουν στα γήπεδα (σ.σ. οι οργανωμένοι), βλέπω να υπάρχουν στις κερκίδες μικρά παιδιά και δεν έχει γίνει το παραμικρό. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί για να είναι ασφαλισμένος ο κόσμος που πάει στα γήπεδα. Αυτοί που πηγαίνουν στο γήπεδο, θα πρέπει να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Πρέπει να μπουν κάποια πράγματα σε τάξη. Πρέπει να αποβάλουμε την κακή νοοτροπία».

πηγη: sentragoal.com.cy


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια